jameson01 Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 prosim poradte jake autoradio si koupit za asi +-6000,-Kc /MP3 podminkou/. Vcera mi vybilili auto i s radiem, tak budu vdecny za kazdou radu. predtim jsem mel PANASONIC strasny .... Diky Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Do Octavky II ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 umí orig. autorádio co dávaj do O II RS přehrávat MP3 ??? Co jsem se dívalů, tak jsem našel, že MP3 umí to s příplatkem 10000,- u obyč. které je součástí základní výbavy ne.. jak to tedy je?? umí je nebo ne?? Nechce se mi věřit, že b y přehrávalo pouze audio CD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 umí orig. autorádio co dávaj do O II RS přehrávat MP3 ??? Co jsem se dívalů, tak jsem našel, že MP3 umí to s příplatkem 10000,- u obyč. které je součástí základní výbavy ne.. jak to tedy je?? umí je nebo ne?? Nechce se mi věřit, že b y přehrávalo pouze audio CD... MP3 umí Stream od MR2007 a Audience, jelikož u výbavy RS je v základu Stream, tak umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 (editace) Škodovka nabízí tři typy autorádii: Melody - dříve kazety, teď již s CD (bez MP3) 8 000 Kč Stream - dříve jen CD, od MR 2007 podpora MP3 11 500 Kč Audience - CD s MP3 a měničem na 6 CD (integrovaný v rádiu) 21 500 Kč Ceny čerpány s ceníku Škoda Auto. Radio u RS v základní výbavě je Stream. Výbavy Classic, Ambiente a Elegance jsou bez rádia. Editováno: 5. Srpen 2007, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 to Skaja - byl jsi rychlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Škodovka nabízí tři typy autorádii:Melody - dříve kazety, teď již s CD (bez MP3) 8 000 Kč Stream - dříve jen CD, od MR 2007 podpora MP3 11 500 Kč Audience - CD s MP3 a měničem na 6 CD (integrovaný v rádiu) 21 500 Kč Ceny čerpány s ceníku Škoda Auto. Radio u RS v základní výbavě je Stream. Výbavy Classic, Ambiente a Elegance jsou bez rádia. jasně akorát si autorádio kup u Alessia.. Alesiuv web Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.