Tomas_ek Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 na houby nechodím, ale rád je jím... už se těším na smaženici, ale největší pochoutka je Pejchavka nebo taky Vatovec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Taky se těším až porostou houby a vyrazím jich nazbírat káru hej, dyť rostou už teď jak vzteklý. Jsem čučel jak blázen, když jsem viděl maníka přinést plnej koš. A to byl koš jak na trávu králíkům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 2. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 tolik houbařů mezi nama teda sem nečekal kluci mate pekny ulovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Taky se těším až porostou houby a vyrazím jich nazbírat káru hej, dyť rostou už teď jak vzteklý. Jsem čučel jak blázen, když jsem viděl maníka přinést plnej koš. A to byl koš jak na trávu králíkům. No tak to budu muset jít zkouknout, ale ještě jsem u nás neviděl nikoho, že by nosil... uvidíme. zaběhnu tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Taky se těším až porostou houby a vyrazím jich nazbírat káru hej, dyť rostou už teď jak vzteklý. Jsem čučel jak blázen, když jsem viděl maníka přinést plnej koš. A to byl koš jak na trávu králíkům. rostou rostou...vcera nebylo co delat tak sme se byli jen tak projit v lese..a par kousku se nam podarilo najit.. Vypadaji docela jako prozrane,ale nakonec se to dalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 jaká lokalita? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 jaká lokalita? Moravsko-slezky kraj....Beskydy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 jj, tady je ještě bída, ale na Moravě máte tepleji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 jsem byl dneska na tutovém místě, ale bylo tam tak leda pod papírem... U nás nerostou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 TAky hezký... Sakra já se na ně těším čím dál tím víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 čau, taky chodím, ale letos zatím slabota. brněnsko a třebíčsko-sucho. jak to vypadá kolem ždáru nad sáz? mrkněte sem http://www.nahouby.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Perfektni stranky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Taky jsme parkrát byly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Taky jsme parkrát byly. slintám, taková bedla na kmíně a k ní pivko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 (editace) sakra, přestaňte sem dávat fota z loňska, pro chuť to chce něco letošního, jako důkaz, že rostou a jsou echt super jste mi nahnali chuť, že si snad udělám smaženici ze sušenejch Editováno: 2. Červenec 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 sakra, přestaňte sem dávat fota z loňska, pro chuť to chce něco letošního, jako důkaz, že rostou a jsou echt super jste mi nahnali chuť, že si snad udělám smaženici ze sušenejch ty voe tak to jsem jeste nemel!! ...pak hod recept a jakou prilohu sis k tomu dal !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 čau, taky chodím, ale letos zatím slabota. brněnsko a třebíčsko-sucho. jak to vypadá kolem ždáru nad sáz?mrkněte sem http://www.nahouby.cz/ no právě já viděl co našel chlapík letos někde okolo Znojma a to měl fakt plnej věrtel. Tak jsem dneska vyrazil a nasbírali jsme akorát maliny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Letos nějak nebyl čas a navíc ta pravá sezóna pro slepce jako já teprve začne , ale už se těším. Člověk si vyčistí hlavu, projde se a když se zadaří tak potom i nacpe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Letos nějak nebyl čas a navíc ta pravá sezóna pro slepce jako já teprve začne , ale už se těším. Člověk si vyčistí hlavu, projde se a když se zadaří tak potom i nacpe. Krásný kouscý.... Ty první tři u sebe jen nádhera. Mam rád, když najdu několik hřibáků u sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Letos nějak nebyl čas a navíc ta pravá sezóna pro slepce jako já teprve začne , ale už se těším. Člověk si vyčistí hlavu, projde se a když se zadaří tak potom i nacpe. Krásný kouscý.... Ty první tři u sebe jen nádhera. Mam rád, když najdu několik hřibáků u sebe To bylo loni o dovolené na procházce kolem Sázavy. O hřiby vůbec nešlo, ale na ploše tak 15x15 metrů jich bylo asi 30 a nechte je tam, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Foto 2005 pekny taliře .......no a kdyz sbiras(te)..co takhle houbove rizecky??? No nejlepsi houby co existuji jsou mochomurky ruzovky, tzv. masak, proste, kdyz se obali ako rizek, vyborny, kazdy rok se toho prezereme, vzdycky se zajede na babete do lesa, nekdy se zadari, ze s tim neni pak co delat, ale nekdy se nenajde ani hovno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Letos nějak nebyl čas a navíc ta pravá sezóna pro slepce jako já teprve začne , ale už se těším. Člověk si vyčistí hlavu, projde se a když se zadaří tak potom i nacpe. Pekne fotky, no co dodat Jesenicko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 No dnesni navstiveni lesa, pekne kousky, plny kos, ale v lese jich bylo jeste vice, nedalo se to vsechno sebrat, kvanta mochomurek ruzovek (masaku). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 No dnesni navstiveni lesa, pekne kousky, plny kos, ale v lese jich bylo jeste vice, nedalo se to vsechno sebrat, kvanta mochomurek ruzovek (masaku). pekny naklad ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.