blizard Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Zdarec, může mi někdo vysvětlit co je to žhavící svíčka pro vozidla s topením se žhavící svíčkou? Jak často se mění a k čemu to vlastně je dobré? Našel jsem v Etce podle Vinka, že bych to měl mít v autě. Jetli to má mít nějaký vliv na rychlejší zahřátí vody v motoru, nebo případně na větší teplo při zapnutí topení, tak jsem nic nezpozoroval. Díky za odpovědí. Jo a hlavně mě nekamenujte, kdyby to tu jižněkdo přede mnou zmiňoval. Sem to tu nenašel, ale možná, že jsem hledal špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Zhavica sviecka v topeni sluzi na prihrievanie chladiacej vody ktora sa u dieselov, hlavne v zime nenahreje na 80 stupnov, kontrola je jednoducha, staci ju prepojit priamo s plus polom baterie,[ samozrejme po odpojeni konektoru], a po cca. 10 sekundach pri vypnutom motore pocut sicanie pripadne vretie vody, tj. zhaviaca sviecka je v poriadku, podobne vyskusaj ostatne 2, nachadzaju sa vpravo od hlavy motora v telese nad snimacom teploty kvapaliny. Ak mas problem pis na adresu dialmalcov@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Tyto svíčky mají extra relátka v takovém černém boxu, který je chycen kousek nad hl. brzdovým válcem - posilovačem. Jsou v tom dvě relátka jedno je na jednu a druhé na dvě svíčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanLesna Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Všechny 3 svíčky jsem kontroloval a jsou o.k,relátka taky dobrá ale přesto u studeného motoru nespínají.Jaké čidlo to řídí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Všechny 3 svíčky jsem kontroloval a jsou o.k,relátka taky dobrá ale přesto u studeného motoru nespínají.Jaké čidlo to řídí? a nespina to nahodou az pod teploty pod nulou?Mam takovej pocit,ze ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Zhavicky motoru taky zhavi jen do +4 st. kontrolu udelej kablikem dej na + a druhym koncem projet po kontaktu zhavicky.Pokud zajiskri je ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Zhavicky motoru taky zhavi jen do +4 st. kontrolu udelej kablikem dej na + a druhym koncem projet po kontaktu zhavicky.Pokud zajiskri je ok. maji namysli ty tri nad cidlem teploty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Zhavicky motoru taky zhavi jen do +4 st. kontrolu udelej kablikem dej na + a druhym koncem projet po kontaktu zhavicky.Pokud zajiskri je ok. maji namysli ty tri nad cidlem teploty No jiste ja jen rikam ze i zhavicky motoru zhavi jen do 4 st.Vim ze se jedna o ty ve vode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.