Drewie Vloženo 2. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 Takže blbost, F2 má jen jednu díru na přidělaní středového tunelu vzadu, takže tudy cesta nevede V místě, kde má F1 díry na šrouby tam ten plech z F2 končí. A ty vzdálenosti jsou jinačí. Výměna plechu pod ručkou tedy není řešením. Znamenalo by to asi stejné bastlení jako dodělávat držáky A taky tím plechem prochází bowdeny k brzdám - takže další komplikace. A taky koukám, že jsem se spletl, plech pod ručku ve F2 má jiné číslo dílu má 6Q7 F1 má 6Q0 ne jen index jak píšu výše takže kompatabilita není zaručena. Koukám, že jsem si to vyjmenoval docela dost mínusů, proč to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 2. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 Od toho je fórum, ale jinak pěknej monolog Drewie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 3. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2011 Ahoj mám ve Fabce loketku z FII,pod ni držák z OI-ten se stale dá koupit a pod ním ten ohnutý profil co je o několik příspěvků výše nakresle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 3. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2011 A jak tam sedí? Je tam vzadu také díra, jako u opěrky z O1 nebo už to odladili? Taky jsem už na to koukal, že ty kryty toho držáku u F2 mají jiná čísla dílů a mohly by tam líp sedět. @ speed.mb: Vyfotíš tu loketku zezadu jak sedí v tom tunelu, prosím? Ten držák z OI je lepší pro dodělání toho profilu, protože je na to podřeba míň materálu I tak je to pořád drahý špás, ne? Loketka na F2 stojí cca 3000 + 500 za držák z OI. A po dílech podle ETKY se to vůbec nevyplatí. Že by pak člověku nezbyl materiál v garáži Nebo tady někdo prodává loketky na F2 za téměř poloviční cenu jako přednedávnem Roman25 na F1 a O1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samotsytlos Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 Ahoj, taky jsem chtěl origo...ale ta cena mě odradila tak jsem sehnal nahradu z Aukra na O1 a předělal držák a zatím spokojenost...mám černý interiér a barevně to "úplně" neladí trošku tmavší odstín opěrky. Uvidíme až pořádně vyčistím sedačky...celkové náklady cca 1600 Kč, přidělaná na šroubech držících ruční brzdu a v pohodě zapasovaná kam má být v tunelu,zadní držák na nápoje lze v pohodě používat.... Ta tvoje loketka se mi moc líbí, ale jak je to s pevností? Drží tam pořádně? v kolika místech drží? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kmotak Vloženo 19. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 Ta tvoje loketka se mi moc líbí, ale jak je to s pevností? Drží tam pořádně? v kolika místech drží? díky drží dobře opírám se o ní dost. dole drží na 3 šroubech.Nikde nic nevrže a slouží jak má...jen si stále zvykám na zapínání pásu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 19. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 Mě se líbí taky moc, ale žádnou starší jsem nesehnal a tu made in Poland tam díky pofidernímu držáku nešlo zadělat, tak jsem tam prdnul tu od milotec a je v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samotsytlos Vloženo 19. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 drží dobře opírám se o ní dost. dole drží na 3 šroubech.Nikde nic nevrže a slouží jak má...jen si stále zvykám na zapínání pásu... Líbí se mi moc, jen ten přístup k ztapínání pásu no... ale když neseženu origo fabiáckou, vydám se tvojí cestou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 Ahoj konečně se mi podařilo nafotit loketku...Jak jsem již řekl spodní držák z pásoviny,držák z OI,a horní díl z FII.Vše lehce poupravené...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 Hezký, je vidět, že šikovný ruce si poradí a zkombinujou to pěkně dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuca_89 Vloženo 25. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2011 Ahoj, já dneska namontoval tu od Milotecu. A musím říct, že mě to velice překvapilo. Bál jsem se tý konstrukce. Nicméně to vypadá super, ničemu to nevadí a prakticky to není vidět. Zapadne to hezky mezi sedačky a vzadu to je ok! Navíc díky této konstrukci nepříjdete o odkládací místečko. Flaška se tam sice nevejde, ale na žvýkačky to stačí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 26. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2011 No já jsem s ní taky spokojen, jen na montáž jsem si musel sehnat ten spešl oříšek (30Kč), ale jinak naprostá spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akvils Vloženo 26. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2011 Není náhodou loketní opěrka pro O1 a F1 stejná? Rozdíl je jen v držáku? Zdeněk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 3. leden 2012 Sdílet Vloženo 3. leden 2012 no je rovnaka, až na ten držiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kmotak Vloženo 7. leden 2012 Sdílet Vloženo 7. leden 2012 Ďurihu vypadá dobře stejně tak u speed.mb paráda základ je se toho nebát a poučit se ze zkušeností ostatních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 Ja to mám takhle: řekl bych že jsem ješte o jeden level povýšil řešení od speed.mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sipmart Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 (editace) pokud by měl někdo zájem nabízím originální loketní opěrku škoda fabia Ii, roomster za 2300 s veškerým příslušenstvím a návodem na montáž, černou onyx interiér. Editováno: 20. Březen 2012, autor: sipmart Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chlopek Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 Namontovat len ORIGINAL laktovu opierku. Da sa zohnat NOVA za 2500 Kc, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V.Maxxx Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 dnes jsem namontoval loketku.. tu samou co má "amissus" je fakt že mě vyhovuje (187cm) ale přítelkyni jelikož si zvedá sedačku uplně nahoru (165cm) je uplně k ničemu ale co, já jí kupoval pro sebe a je to super nejen jako funkce ale i na oko.. udělá to interier díky zpracování mnohem komfortnější.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Já jsem našel tuhle: http://www.obautodily.cz/skoda_fabia_loketni_operka_cz_cerna-604010 Vypadá, že se montuje fakt jednoduše, jen nevím, zda bude barevně sedět do mého interiéru F1, nemám šedy, ale ani černý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 (editace) To je ta od Martínka co mám já, viz předchozí stránky. http://vltava2000.cz...abia-cerna.html http://vltava2000.cz...tfab-cerna.html http://vltava2000.cz...b-antracit.html Dělával i kůži a koženku, ale to nemohu najít, má to nějaké překopané, možná se nejlépe zeptat přímo u něj, která je jaká, aby Ti to tam barevně paslo. Editováno: 16. Duben 2012, autor: amissus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Aha, super, tak to mě by se asi nejvíc hodila hned ta první, ta vypadá, že by k těm mím černo-šedým sedačkám mohla sedět aspoň barevně jediné, co mi vadí, že to zaplácne v podstatě jediné místo, kam se dalo odložit trochu normálně pití :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 (editace) Mám myslím také tu první a čalounění je naprosto shodné se sedačkou klasika. Ale nemohu to přesně potvrdit, má nějak překopaná objednávací čísla a číslo té, co jsem kupoval já už v katalogu není. Já dávám pití mezi středový tunel a táhlo pojezdu sedaček. Perfektně tam padne 1,5l PETka a spolujezdci to nepřekáží. Jde dát krásně i na stojáka, šáhneš jen kousek vedle od řadičky a máš v ruce hrdlo. Editováno: 16. Duben 2012, autor: amissus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Jo jo, o tomhle vím, taky to tak dělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Breen Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Pánové nepovažuju se za žádného experta-designéra, ale s trochou soudnosti říkám: "tohle je teda vážně děs!" (oba odkazy) - to bych si do auta nedal... Ostatně tomu odpovídá i ta cena Když už neoriginál, tak aspoň ty co nabízí martinek-auto.cz... Chtel jsem se zeptat ,jestli tyto loketni operky od Martiinka nevrzou? Diky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.