Červenec 8, 200718 r Kámoš má něco podobnýho v autě (teda ještě levnější) a podle mě docela tragédie. Původně je to určený jen k posazení - že se nikde nic nevrtá - ale to je pak samozřejmě nestabilní, takže to chytit musel. Vejškovou stavitelnost to sice má, ale musíš povolit čtyři šroubky, posunout kam potřebuješ a zase zašroubovat. Jakmile najdeš správnou polohu asi nebude problém, ale nedejbože kdyby se v autě střídalo víc řidičů s různejma požadavkama. Další celkem podstatnou vadou na kráse je nemožnost sklopení. Jakmile potřebuješ zaujmout polohu napříč přes sedadla za účelem nějaký práce dole pod palubkou, loketka zavazí a možnost sklopení je k nezaplacení (ta od Martínka je sklopná? Nějak to není úplně poznat) Ale ať zase jen nekritizuju - ty neorigo mají většinou docela rozumně členěnej vnitřní prostor. Držák na pití, nějaká ta přihrádka na mince - tohle origo nemá, tam je prostě jeden velkej prostor.
Červenec 9, 200718 r Já tam měl Milotec. Jednoduchá montáž-pod kolejničky sedaček,ale byl to jen "trubkovej rám" s plastovím kstlíkem a výkem. Sice výškově stavitelnej,ale jen pomocí imbus klíče. Teď mám origo a spokojenost,ikdyž řídí přítulka,která má o 30cm míň.
Červenec 10, 200718 r Ja mám tú istú a som spokojný, stačí, ale už som ju v ponuke firmy kde som to kúpil nevidel... Já tam měl Milotec. Jednoduchá montáž-pod kolejničky sedaček,ale byl to jen "trubkovej rám" s plastovím kstlíkem a výkem. Sice výškově stavitelnej,ale jen pomocí imbus klíče. Teď mám origo a spokojenost,ikdyž řídí přítulka,která má o 30cm míň.
Červenec 10, 200718 r já si zase vyhlédl tuto http://www.e-shop24.cz/operka-loketni-carbon/d-69908/ nechce se mi dávat za loketku 1000 Kč a více
Červenec 10, 200718 r Pánové nepovažuju se za žádného experta-designéra, ale s trochou soudnosti říkám: "tohle je teda vážně děs!" (oba odkazy) - to bych si do auta nedal... Ostatně tomu odpovídá i ta cena Když už neoriginál, tak aspoň ty co nabízí martinek-auto.cz... Upraveno Červenec 10, 200718 r od luckymann
Červenec 10, 200718 r Pánové nepovažuju se za žádného experta-designéra, ale s trochou soudnosti říkám: "tohle je teda vážně děs!" (oba odkazy) - to bych si do auta nedal... Ostatně tomu odpovídá i ta cena Když už neoriginál, tak aspoň ty co nabízí martinek-auto.cz... Viděl jsem na živo jednu neorigo za cca 800kč montuje se to do tunelu mezi sedačky na vruty drží to účel ta loketka splní ale jak to potom v autě vypadá........do očí bijící kovová konstrukce hrůza........ale je to každého věc někdo na detail nekouká....
Červenec 12, 200718 r Autor Ta od Martinek.cz není bohužel sklopná, ale zato má dva odkládací prostory a vypadá dobře, za ty prachy fajn než za origo 3500,- nebo kolik. Kámoš má něco podobnýho v autě (teda ještě levnější) a podle mě docela tragédie. Původně je to určený jen k posazení - že se nikde nic nevrtá - ale to je pak samozřejmě nestabilní, takže to chytit musel. Vejškovou stavitelnost to sice má, ale musíš povolit čtyři šroubky, posunout kam potřebuješ a zase zašroubovat. Jakmile najdeš správnou polohu asi nebude problém, ale nedejbože kdyby se v autě střídalo víc řidičů s různejma požadavkama.Další celkem podstatnou vadou na kráse je nemožnost sklopení. Jakmile potřebuješ zaujmout polohu napříč přes sedadla za účelem nějaký práce dole pod palubkou, loketka zavazí a možnost sklopení je k nezaplacení (ta od Martínka je sklopná? Nějak to není úplně poznat) Ale ať zase jen nekritizuju - ty neorigo mají většinou docela rozumně členěnej vnitřní prostor. Držák na pití, nějaká ta přihrádka na mince - tohle origo nemá, tam je prostě jeden velkej prostor.
Červenec 31, 200718 r Má niekto namontovanú opierku s golfa IV vo fabii -dá sa to vôbec? Origo je origo - ikdyž ta cena je fakt na ... ale pánové, máte krásný auta tak tam necpěte žádný levný napodobeniny...
Červenec 31, 200718 r já si zase vyhlédl tuto http://www.e-shop24.cz/operka-loketni-carbon/d-69908/nechce se mi dávat za loketku 1000 Kč a více tak mám namontováno, jen jsem přečalounil tu koženku (použil jsem potah z opěrek co mi zůstali po Feldě, je dost podobný tapecu na dveřích) a dokonce jsem ji upevnil tak že ji mám sklopnou , taakže spokojenost
Srpen 8, 200718 r tak mám namontováno, jen jsem přečalounil tu koženku (použil jsem potah z opěrek co mi zůstali po Feldě, je dost podobný tapecu na dveřích) a dokonce jsem ji upevnil tak že ji mám sklopnou , taakže spokojenost Pošli foto... chtel bych videt,jak tam vypada...
Srpen 9, 200718 r tak mám namontováno, jen jsem přečalounil tu koženku (použil jsem potah z opěrek co mi zůstali po Feldě, je dost podobný tapecu na dveřích) a dokonce jsem ji upevnil tak že ji mám sklopnou , taakže spokojenost Pošli foto... chtel bych videt,jak tam vypada... jojo, trpělivost, hodím to sem
Srpen 10, 200718 r Nechápem prečo je tu zaužívané,že len to je ok čo je origo?Aj mne sa viac páči org.opierka ale jej cena myslím ďaleko zaostáva za funkčnosťou.Každy má ine nároky a možnosti.
Srpen 10, 200718 r Osobně si myslim,že P2M má pravdu..... ,jestliže je original drahá,tak podle mě alternativa od Autodoplňky Martínek je tak o 100% lepší,než toto.Ale proti gustu žádný dyšputát.Přeju Maltovi mnoho štastných kilometrů s jeho loketkou......
Srpen 11, 200718 r No právě - za ty prachy bych tohle fakt nekoupil... Cena odpovídá kvalitě Myslím,že celkem v pohoděZa ty prachy nekup to!
Srpen 11, 200718 r No právě - za ty prachy bych tohle fakt nekoupil... Cena odpovídá kvalitě Myslím,že celkem v pohoděZa ty prachy nekup to! líbit se ti nemusí, účel to plní (nemůžu si ji vynachválit) a za něco takového bych rozhodně 2 litry nedal i přesto že autem cestuji denně
Srpen 13, 200718 r já teda myslim, že to má spoutu chyb.... akych chyb ? porad nam, please. milerád - uchycení potažmo díry, co zůstanou v plastech až se to odlomí/upadně atd... - praktičnost - je sice moc hezký, že zůstal zachovanej držák nápojů v tunelu vzadu, ale podle maltovy fotky to spíš vypadá jen na visuální dojem, protože zadní část opěrky ten držák úspěšně shora stíní...nevleze se do něj ani 0.7L lahev... - praktičnost II - jak se s tím jezdí za teplýho počasí? Nelepí se ruka na ten "uhlík", kterej je pak ublemcanej, v extrémním případě upocenej...????? - vzhled - tady není co řešit, lesklej "uhlík" v kombinaci s látkou... Já to neshazuju, za cenu 480,- Káčé od toho nic čekat nejde, ale i tak by mi bylo líto už jen těch provrtanejch plastů, sraly by mě pazvuky, co se z toho časem polynou a za vzhled (subjektivně) bych se styděl... A nakonec si rejpnu: U Malty to není tak děsný, protože tam to vyhrávaj na celý čáře ty "SnadRS" potahy sedaček... Ale jinak
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.