Milhausek Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 do pípáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icosom Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 Takže dopredu do autorádia sa neťahá žiaden kábel z toho setu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 Taháš plus do pojistek, mínus kostra auta, a can bus vedení. Pak samozřejmě ještě nakódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icosom Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 Teraz asi dostanem od Teba... Spomínaš can bus vedení... Tu budem prepájať RJ parkovacích senzorov zo samotným Amundsenom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 Ne navedeš do BCM kde propojíš s CAN BUS pohonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icosom Vloženo 4. Květen 2021 Sdílet Vloženo 4. Květen 2021 (editace) Nuž kúpil som, nechal namontovať, ale spokojný nie som. Takže: kúpil som túto sadu zadných park. senzorov: https://www.automultimedia.cz/cz/shop/parkovaci-asistent-sady-2/sada-zadnich-parkovacich-senzoru-pro-skoda/ Mám hneď dva problémy. Prvý je že sa mi na displayi po zaradení spiatočky nezobrazí súčasne kamera z graficky vyobrazeným autom vľavo. Prioritne sa zobrazí kamera, senzory "žijú" lebo sa ozve pípnutie. Vľavo dole mám možnosť nechať zobraziť grafické zobrazenie. Neviem teda či ešte je nejaká možnosť aby sa mi to zobrazovalo všetko tak ako vyššie prezentoval Aleš. Druhý problém je, že senzory mierne vytrčajú z nárazníka. Pokiaľ viem majú byť správne zarovno v zadnom nárazníku. Nerozumiem prečo. Však v tej súprave boli originálne senzory a k nim 4 držiaky. Je možné tie držiaky namontovať nesprávne? Fotky dokladám.... Editováno: 4. Květen 2021, autor: icosom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icosom Vloženo 8. Květen 2021 Sdílet Vloženo 8. Květen 2021 (editace) Nemá niekto nejaký tip či ešte sú nejaké možnosti nechať zobraziť to takto? Editováno: 8. Květen 2021, autor: icosom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emppu Vloženo 7. Únor 2022 Sdílet Vloženo 7. Únor 2022 Dobrý den, Měl bych dotaz ohledně dodatečné instalace neoriginálních senzorů do F2 Combi (2008). Byť je tam autorádio Dance, originální se vzhledem ke stáří vozu dle mého již v tuto chvíli finančně nevyplatí. Je potřeba k takové instalaci mít i CAN-BUS jednotku pro detekci zařazené zpátečky? Nejsem si totiž jist, zda u F2 před FL je či není detekce vadné žárovky, aby připojení napájení na zpátečkové světlo nevyvolalo chybovou hlášku o poruše světel a zároveň tím negativně neovlivnilo funkci řídicí jednotky čidel :) V opačném případě, nevíte o vhodném CAN adaptéru, který by se se senzory dal použít? Děkuji mockrát, Emppu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 8. Únor 2022 Sdílet Vloženo 8. Únor 2022 Záleží na kvalitě senzorů ale ještě se mi nestalo, že by to nahlásilo chybu. CAN adaptér není třeba. Určitě se vyhnout sadám do 1tis. kč. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodaks84 Vloženo 29. Duben 2023 Sdílet Vloženo 29. Duben 2023 Dobrý den. chtěl bych dodělat originál parkovací asistent Fabia II před facelift. Vím že tam má být jednotka 5J0 919 283. Moje otázka zní zda má někdo zkušenosti s tím zda se dá jednotka zaměnit třeba z octavie před facelift 1Z0 919 283 co jsem koukal do schémat mají zapojenou kabeláž na jiné piny. Dělal to někdo? Děkuji za každé info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 29. Duben 2023 Sdílet Vloženo 29. Duben 2023 Nelze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnimm Vloženo 14. Červen 2023 Sdílet Vloženo 14. Červen 2023 V 9. 7. 2007 na 9:42, mikl napsal: No nevím jestli ty od Conrada patří mezi levnější,ale k dotazu. Mám parkovací asistent zakoupený na Aukru,cena 990,-Kč. http://www.aukro.cz/item209515776_parkovac...lay_4_a_6_.html Montáž dvě hodiny.Vše funguje jak má,tři druhy zvukové signalizace a pomocí LED diod světelná a směrová detekce. Mám ho krátce,tak s poruchovostí nevím. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry495867 Ahoj ,jak si zapojil napájení, mám fabii combi,na fotce pravý svazek,co je označeno páskou je zpátečka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.