Holland Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Mam jeden dotaz ohledne alarmu. Mam Fabii r.v.2000 s alarmem bez prostoroveho cidla a se sirenou se zaloznim zdrojem. Pred dasem se mi rozbila komfortka 6Q0959433 C. Tady na foru jsem tenkrat koupil typ E s tim, ze by mela umet vse – tedy i alarm. Po nakodovani funguje vse, krome sireny alarmu. Kdyz vyhlasim alarm, auto zacne pouze blikat, ale sirena nic. VAG zadnou chybu nepise, ale sirena se neda propipnout ani v akcnich clenech. Sirena vadna neni, po naistalovani te stare komfortky, sirena normalne funguje. Nekde tady na foru jsem vycetl, ze je rozdil mezi komfortkama, ktere podporuji sirenu alarmu se zaloznim zdrojem a bez zalozniho zdroje. Je tedy tady problem? Ve Skodovce rikaji, ze tato jednotka tam nema prijit, ze tam ma prijit nova ceckova. Ma nekdo nejake reseni, nebo pomuze pouze ta nova ceckova? Dik za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Je to jasné.V roce 2000 byly jiné sirény a komfortky co se tady na fóru prodávají,buďto alarm vůbec nemají(i když mají 3 konektory),nebo pokud mají tak mají odlišný SW.Musí se přeflešovat.Umím to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holland Vloženo 9. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 cosby: dik za odpoved. Jak dlouho to trva a kolik by to stalo. Jenom podotykam, ze ta nova komfortka asi umi alarm ( protoze auto zacne blikat po vyvolani alarmu), ale nejak nekomunikuje se sirenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 napiš na mail- cosby@centrum.cz ale musel bys do Štramberka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.