Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Cus lidi..Tak vcera jsem se byl podivat v Argentinsky v bazarech a narazil jsem tam na Fabii,ktera mela na zadku nalepenej napis RS Line..Nejdriv sem si rikal,ze je to pitchovina,ale pak jsem na to koukal bliz a jsem z toho jelen.. :o

Je stribrna,vyrobena udajne 2005,najeto skoro 9000..To uz samo o sobe je divny..Dotazena z Belgie..:o

No nic,vypada nasledovne.Ma RS naraznik,a dle myho je strikanej,pac ma v barve i takovy ty "maly zasterky" pred prdnima kolama,coz v seii nejsou,jestli se nepletu.Vevnitr je Triramenej volant,jak novej,kozena radicka i rucka.Radicka ma Cernou lakovanou plaketku,vypada jak z Octule.Sedacky jsou cerny RS s perforivanou alcantarou.Mel je tusim svyho casu i Schlumpf.Je tam bilej strop,nema xenony (svetla jsou na 2 roky stary auto zazloutly jak krava) 16" kola origo skoda,davaly se tusim na ty Sport line,nebo jak se to jmenovalo.Vzadu faceliftovy lampy.Motor je v tom 1,9TDI 74kW.

No pripada mi to jako dobrej slepenec...

Je mozny ze se to delalo,nebo ne?Me se to nejak nezda..Tak delala se nebo ne? ;)

Fotky dovalim kdyztak zitra..

Vloženo

Stačilo 5 minut a fotky jsou...

Autobazar Davo - aktual. nabídka a filtr na Škoda a je třetí odshora.

No a nic takovýho nebylo, je to TDi oplastovaný na RS, kola Vega myslim a to tacho... :prc:

edit: tyhle 3 fotky mluví za vše...ubohý

Vloženo (editace)

RS Line sa naozaj robila, bol to taký kvázi akčný model pre Benelux... Bola to výzorovo RSa, ale mala slabšie motory, robila sa aj s benzínom 1.4 74kw.

Edit: P2M - kolesá sú to 16" Poli, príplatkové pre Fabiu, kód výbavy PJ3.

Editováno: , autor: Igor
Vloženo (editace)
Stačilo 5 minut a fotky jsou...

Autobazar Davo - aktual. nabídka a filtr na Škoda a je třetí odshora.

No a nic takovýho nebylo, je to TDi oplastovaný na RS, kola Vega myslim a to tacho... :prc:

edit: tyhle 3 fotky mluví za vše...ubohý

JJ ja vim,ze je tam na webu,ale mel jsem hovno cas a mam je i v mobilu,tak jsem je chtel soupnout dneska..Je to presne ona... :palec2: Ja tam na to cumel jak z jara..a rikal si "co to je"? No zlo...

Editováno: , autor: Martyp
Vloženo
RS Line sa naozaj robila, bol to taký kvázi akčný model pre Benelux... Bola to výzorovo RSa, ale mala slabšie motory, robila sa aj s benzínom 1.4 74kw.

Edit: P2M - kolesá sú to 16" Poli, príplatkové pre Fabiu, kód výbavy PJ3.

Jako vždy, info na jedničku, díky :):palec2:

Spíš by mě ale zajímal ten Sport, co se vozil např do Řecka - 1.4 16v 115HP snad ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...