Kombík Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 CHci si dát otku do stínu, ale jezdí s ní hlavně manželka a proto asi pouze zadní dveře a kufr (kvůli dětem),ale nevim kde a jak razantně nemáte někdo fotky děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 to je vsecko sice pekne,...ale zkus sem dat nejake vetsi fotky.)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 (editace) ...tady jsou nejake kombiky...nejsou sice v cervene barve,ale pro inspiraci je to myslim dostatecne Bez_n_zv9.bmp Editováno: 11. Červenec 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leftfield Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 ...tady jsou nejake kombiky...nejsou sice v cervene barve,ale pro inspiraci je to myslim dostatecne Toto je moja. Je to dosť veľké? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 taky chci dát folie ,mam šedou stoun ,ale jak tak koukám ty fólie vzadu jsou super ,ale nějak to nepasuje k těm předním sklům .Je to jak pěst na oko. ( co se dá dělat zákon hovoří jasně ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 co to je otka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 taky chci dát folie ,mam šedou stoun ,ale jak tak koukám ty fólie vzadu jsou super ,ale nějak to nepasuje k těm předním sklům .Je to jak pěst na oko. ( co se dá dělat zákon hovoří jasně ) vykasli se na zakon,,,a kdyz te zastavi jednoduse stahni predni okna...namuzou ti rict ..zavrete okna pane ridici.......to same u hranic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 taky chci dát folie ,mam šedou stoun ,ale jak tak koukám ty fólie vzadu jsou super ,ale nějak to nepasuje k těm předním sklům .Je to jak pěst na oko. ( co se dá dělat zákon hovoří jasně ) vykasli se na zakon,,,a kdyz te zastavi jednoduse stahni predni okna...namuzou ti rict ..zavrete okna pane ridici.......to same u hranic Na těch hranicích možná,ale jak ukážeš policajtovi štítek s homologací když ho bude chtít vidět.Řekneš mu jako já vepředu folie nemám?Trochu se v tom orientuju,ale takhle bych si nedovolil. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry507049 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 mám na kombíku taky folie i vpředu a na čáře pohoda jel sem do Maďarska přes Slovensko a nikde nic neřekli jen mávli rukou a bylo kdyby měli keci mám atestík nalepenj i v předu a i kartičku bych jim ukázal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 (editace) tady je mrška moje Editováno: 12. Červenec 2007, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Honzo ale celej atest a karticka je ti k nicemu...proste to na tech prednich bejt nema a hotovo...jedine ze by jsi nemel tonovany skla a mel folii temer pruhlednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Honzo ale celej atest a karticka je ti k nicemu...proste to na tech prednich bejt nema a hotovo...jedine ze by jsi nemel tonovany skla a mel folii temer pruhlednou to já vím, ale třeba na technický jim to stačit bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Honzo ale celej atest a karticka je ti k nicemu...proste to na tech prednich bejt nema a hotovo...jedine ze by jsi nemel tonovany skla a mel folii temer pruhlednou to já vím, ale třeba na technický jim to stačit bude zas to musi byt chlap ktery mu to je jedno, proste je to neplatny a je jedno jestli na hranicich nebo na technicky to je snad jasna vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Honzo ale celej atest a karticka je ti k nicemu...proste to na tech prednich bejt nema a hotovo...jedine ze by jsi nemel tonovany skla a mel folii temer pruhlednou to já vím, ale třeba na technický jim to stačit bude Jo,asi ne,podívej jak dopad Dan na tom odkazu v minulém příspěvku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 jj, ale projel jsem dvoje čáry a pohoda stejně je to tak, že když přijíždím k tomu okýnku nebo k polišovi už mám stažený okýnko a do auta mi čumí takže vidí okno u spolujezdce a nic neříkaj mám to hodně světlý takže je to tak neprovokuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Honzo ale celej atest a karticka je ti k nicemu...proste to na tech prednich bejt nema a hotovo...jedine ze by jsi nemel tonovany skla a mel folii temer pruhlednou to já vím, ale třeba na technický jim to stačit bude Jo,asi ne,podívej jak dopad Dan na tom odkazu v minulém příspěvku. kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 jj, ale projel jsem dvoje čáry a pohoda stejně je to tak, že když přijíždím k tomu okýnku nebo k polišovi už mám stažený okýnko a do auta mi čumí takže vidí okno u spolujezdce a nic neříkaj mám to hodně světlý takže je to tak neprovokuje ale jasny to je porad jen o tom ze je to tem lidem jedno...ja jen rikam ze az potkas blbecka tak ti cela karticka a atest na okne bude k nicemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 jj, ale projel jsem dvoje čáry a pohoda stejně je to tak, že když přijíždím k tomu okýnku nebo k polišovi už mám stažený okýnko a do auta mi čumí takže vidí okno u spolujezdce a nic neříkaj mám to hodně světlý takže je to tak neprovokuje O čáry nejde,o STK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 jo už jsem to četl holt narazil na někoho kdo chtěl přispět na dovču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 ja to rikam porad ze nejhorsi srazka je srazka s blbcem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kombík Vloženo 12. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 (editace) děkuji za fotky jdu do toho , ale jenom na zadek nebudu se s hňupama bavit a ještě nevíte na kolik to vyjde zadní dveře a kufr bez pátých dveří ještě jednou děkuji Editováno: 12. Červenec 2007, autor: Kombík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Ahoj tahle je moje, dělali v pondělí .Jsou to folie suntek předek 50% a zbytek 35% rozdíl znatelný, není to uplná černota pro mě a hlavně děti tak akorád.Max spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 tady je mrška moje teda Honzíku to je ale kočka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 jo už jsem to četl holt narazil na někoho kdo chtěl přispět na dovču Ale prdlajs, nedal jsem ani petnik... Jen jsem tu chtell ukazat, jak to vlastne vse je pokud to je jak to ma vazne byt. Mam to stejne svetle jako ty Honzo, ale proste z vyroby je to na nejakych 17% do zelena a 13% je snad jen cira folie bezpecnostni, jinak proste NIC. Na 2 roky pokoj, ale nevim jak dobudoucna z foliema... Mozna pokovit, ale nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 jo už jsem to četl holt narazil na někoho kdo chtěl přispět na dovču Ale prdlajs, nedal jsem ani petnik... Jen jsem tu chtell ukazat, jak to vlastne vse je pokud to je jak to ma vazne byt. Mam to stejne svetle jako ty Honzo, ale proste z vyroby je to na nejakych 17% do zelena a 13% je snad jen cira folie bezpecnostni, jinak proste NIC. Na 2 roky pokoj, ale nevim jak dobudoucna z foliema... Mozna pokovit, ale nevim... jj vím několkrát jsme spolu na toto téma debatili než jsem šel do folii taky za 2 roky nereš číslo na mě máš tak to nějak vykoumáme stejně jako s Vittem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.