atr Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Jak je prosím zapojená kontrolka vypnutí PP airbagu ? Nemá někdo novější dílenskou příručku - v mé to vůbec není. Čekal jsem pouze 2 vývody a oni tam jsou 4. Mohu tam poslat 12V - obsahuje ledka již odpor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Jak je prosím zapojená kontrolka vypnutí PP airbagu ? Nemá někdo novější dílenskou příručku - v mé to vůbec není. Čekal jsem pouze 2 vývody a oni tam jsou 4. Mohu tam poslat 12V - obsahuje ledka již odpor. Odpor uz tam je.Jinac tam jsou dve smdecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atr Vloženo 12. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Jak je prosím zapojená kontrolka vypnutí PP airbagu ? Nemá někdo novější dílenskou příručku - v mé to vůbec není. Čekal jsem pouze 2 vývody a oni tam jsou 4. Mohu tam poslat 12V - obsahuje ledka již odpor. Odpor uz tam je.Jinac tam jsou dve smdecka. Do eletriky jen fušuji, když se mi to vysvětlí jak pro blbce tak se obvykle chytám. smdčka - to se říká mimiaturním součástkám ne, ale podle kontextu asi ne. Mě stačí na kterou nohu mám přivést + a na kterou - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Jeden z hnedych je - a modro-bily +=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atr Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Jeden z hnedych je - a modro-bily +=) Já u kontrolky žádný dráty nemám - potřebuji jen její schéma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.