Publikováno Červenec 12, 200718 r Jak je prosím zapojená kontrolka vypnutí PP airbagu ? Nemá někdo novější dílenskou příručku - v mé to vůbec není. Čekal jsem pouze 2 vývody a oni tam jsou 4. Mohu tam poslat 12V - obsahuje ledka již odpor.
Červenec 12, 200718 r Jak je prosím zapojená kontrolka vypnutí PP airbagu ? Nemá někdo novější dílenskou příručku - v mé to vůbec není. Čekal jsem pouze 2 vývody a oni tam jsou 4. Mohu tam poslat 12V - obsahuje ledka již odpor. Odpor uz tam je.Jinac tam jsou dve smdecka.
Červenec 12, 200718 r Autor Jak je prosím zapojená kontrolka vypnutí PP airbagu ? Nemá někdo novější dílenskou příručku - v mé to vůbec není. Čekal jsem pouze 2 vývody a oni tam jsou 4. Mohu tam poslat 12V - obsahuje ledka již odpor. Odpor uz tam je.Jinac tam jsou dve smdecka. Do eletriky jen fušuji, když se mi to vysvětlí jak pro blbce tak se obvykle chytám. smdčka - to se říká mimiaturním součástkám ne, ale podle kontextu asi ne. Mě stačí na kterou nohu mám přivést + a na kterou -
Červenec 16, 200718 r Autor Jeden z hnedych je - a modro-bily +=) Já u kontrolky žádný dráty nemám - potřebuji jen její schéma.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.