Publikováno Červenec 13, 200718 r Já vím že se to sem asi dvakrát moc nehodí ale nevěděl jsem kam to jinam zařadit. Jelikož jde v tv serila Knight Rider tak mě napadlo jestli už něco takového není! Přeci by to jen byla sranda si pokecat s počítačem! KDyby to byli třeba nějak propojitelný s rádiem abych ho slyšel No víte někdo něco? Hlavně mě hned neukamenujte ´že sem dávám stupidní otázky!
Červenec 13, 200718 r Já vím že se to sem asi dvakrát moc nehodí ale nevěděl jsem kam to jinam zařadit. Jelikož jde v tv serila Knight Rider tak mě napadlo jestli už něco takového není! Přeci by to jen byla sranda si pokecat s počítačem! KDyby to byli třeba nějak propojitelný s rádiem abych ho slyšel No víte někdo něco? Hlavně mě hned neukamenujte ´že sem dávám stupidní otázky! V Octavii 2 s hf sadou s integrovaným hlasovým ovládádím se dá povídat s robotem (s ženským hlasem ) docela slušně, ale bohužel jen okolo telefonování, jiným příkazům nerozumí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.