Publikováno Červenec 15, 200718 r Čau chlapci Mám problém když zapojím přívěsný vozík a dám zpětný chod tak mi pořád píská PDC pomoc při couvání. Nevíte někdo jak zapojit? Ve škodě-auto mi řekli že to prostě musím vydržet. Poradí někdo? Pls Díky macc
Červenec 15, 200718 r Píská,protožr tam máš asi vozík,musí se zapojit tak,aby při zapojení vozíku,byl rozpojen kontakt pro napájení couvacích čidel a zařízení bylo teda mimo provoz.
Červenec 15, 200718 r Autor To mě napadlo ale nevim kde a jak si to mám rozpojit nebo jak to udělat Pokud máte někdo foto budu vděčný za návod. Díky Macc
Červenec 15, 200718 r To mě napadlo ale nevim kde a jak si to mám rozpojit nebo jak to udělatPokud máte někdo foto budu vděčný za návod. Díky Macc buď si to uděláš přes vypínač a když něco potahneš, tak to vypneš, nebo si pořídíš origo zásuvku a ta má spínač - rozpínač na zadní mlhovku od tohot spínače dotáhneš drát do RJ couvacích senzorů na 16pin konektor poztice 5
Červenec 20, 200718 r A nebo jedno rozpínací relé, které by cívku mělo zapojenou mezi couvačky a zadní mlhovku na zásuvce - ta by musela by být oddělena diodou a přes rozpínací kontakty relé by bylo zapojeno napájení pro PDC. Takže při zařazené zpátečce a připojeném přívěsu by se toto relé kostřilo přes mlhovku přívěsu ( samozřejmě jen pokud by tato byla zhaslá) a odpojilo napájení pro PDC. To jen kdyby se ti nechtělo kupovat novou zástrčku....ale originál je originál.
Červenec 20, 200718 r A nebo jedno rozpínací relé, které by cívku mělo zapojenou mezi couvačky a zadní mlhovku na zásuvce - ta by musela by být oddělena diodou a přes rozpínací kontakty relé by bylo zapojeno napájení pro PDC. Takže při zařazené zpátečce a připojeném přívěsu by se toto relé kostřilo přes mlhovku přívěsu ( samozřejmě jen pokud by tato byla zhaslá) a odpojilo napájení pro PDC.To jen kdyby se ti nechtělo kupovat novou zástrčku....ale originál je originál. me to take řve,ale ruku na srdce.kolik toho človek asi nacouvá s tím vozíkem............
Červenec 20, 200718 r jj taky bych to neresil:) ale mam jiny problem kdyz mam auto pred barakem na ceste a chci tam mit i vozik tak jak by se dalo vykutit kdyz by ho nekdo chtel odpojit at zacne rvat alarm? mozna ze si odpovim sam mozna by to slo tou origo zasuvkou a primo na vstup alarmu:) takze jeste jedna otazecka kolik stoji origo 7polova zasuvka?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.