tono Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Skúste poradiť po vyradení rýchlosti normalne so sošlapnútou spojkou ostanú otáčky motora asi na 2 až 3 sekundy vysieť a niekedy aj mierne stúpnu a potom po tých 3 sek. klesnu na normal. Mám fábiu 1,2 HTP 47 KW rok výroby 2003. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 pri zoslapnuti spojky musis pustit plyn nesvieti nejaka kontrolka, wag nic nehlasi, to nemas ako na starej skodovke ze ti ostalo lanko viset, tu je to riadene elektronicky cize komunikacia RJ a snimace cidla asi tam niekde bude zrada. skus wag co hlasi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Skúste poradiť po vyradení rýchlosti normalne so sošlapnútou spojkou ostanú otáčky motora asi na 2 až 3 sekundy vysieť a niekedy aj mierne stúpnu a potom po tých 3 sek. klesnu na normal. Mám fábiu 1,2 HTP 47 KW rok výroby 2003.Dík. To jako po tom, když jedeš na tempomat? Protože kdybys jel bez tempomatu tak přece odstavíš plyn před nebo současně se sešlápnutím spojky. To by potom mohl být vadný spínač nad pedálem spojky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tono Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 to je samozrejme, že zošlapnutím spojky pustim plyn, no napriek tomu otáčky ostavajú visieť, mohol by to byť ten snímač spojky, viete niečo bližšie k tomu. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 No já sem četl ,že řj reague na spojku ,její spínač .podle toho jak na ní šlapeš.ale je to přesně popsaný v knížce,doufam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.