LuVIrs Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 jsou jiné než do r.99? pořád nad tím faram... a při záměně vše pasuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 (editace) jsou jiné než do r.99? pořád nad tím faram... a při záměně vše pasuje? dveře jsou stejné, akorát se na nové modely od MR00? dávalo sklo bez lištiček Editováno: 16. Červenec 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Stejné a vše pasuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 jsou jiné než do r.99? pořád nad tím faram... a při záměně vše pasuje? dveře jsou stejné, akorát se na nové modely od MR00? dávalo sklo bez lištiček A jeste doplnim, ze vzadu je trochu jiny ten plast nad SPZ, ale to je asi v tuto chvili detail.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 18. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 no mi přijde.. jak jsem porovnával 99-01 že 01 ma hranu více do hranata a 99 do kulata.. žeby klam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 no mi přijde.. jak jsem porovnával 99-01 že 01 ma hranu více do hranata a 99 do kulata.. žeby klam? Faceliftovej plast nad SPZ je hranatejsi, sirsi a nizsi a ma prolis na nalepeni chrom listicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 18. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 (editace) no mi přijde.. jak jsem porovnával 99-01 že 01 ma hranu více do hranata a 99 do kulata.. žeby klam? Faceliftovej plast nad SPZ je hranatejsi, sirsi a nizsi a ma prolis na nalepeni chrom listicky jo to vím... myslím tu hranu dveří Editováno: 18. Červenec 2007, autor: LuVIrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Ta je stejna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 18. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Ta je stejna a koukal jsi na obě auta nejednou vedle sebe?? pravě mi se to nějak nezdalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Mame v rodine pred i po, jestli je to jiny, tak musim znova na ocni, ale mozny je vsechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 no mi přijde.. jak jsem porovnával 99-01 že 01 ma hranu více do hranata a 99 do kulata.. žeby klam? Faceliftovej plast nad SPZ je hranatejsi, sirsi a nizsi a ma prolis na nalepeni chrom listicky jo to vím... myslím tu hranu dveří jestli jsi koukal na auta, která byla v odlišné barvě, tak je to optický klam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 Pani kdyz uz tu mluvite o tech 5. dverich - jak sundat znak ten skodovky ? Mam tam takovej ten zaslej predfaceliftovej a rad bych ho vymenil.Dix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 no mi přijde.. jak jsem porovnával 99-01 že 01 ma hranu více do hranata a 99 do kulata.. žeby klam? Faceliftovej plast nad SPZ je hranatejsi, sirsi a nizsi a ma prolis na nalepeni chrom listicky jo to vím... myslím tu hranu dveří jestli jsi koukal na auta, která byla v odlišné barvě, tak je to optický klam taky jsem si akorát všiml jen rozdílu kolem skla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.