Tomm Vloženo 17. Červenec 2007 Vloženo 17. Červenec 2007 Zdarec.Kamoš má Octavku 1,8 turbo r.v.98 a když přišlápne prudce plyn tak to netáhne a škube.Pomalu ho povoluje a pak se chytne.Když přidává plyn pomalu tak je to OK.Delá to od 2000 - 3000 otáček.Už tam vyměnil skoro všechno a pořád nic. Citovat
Tomm Vloženo 18. Červenec 2007 Autor Vloženo 18. Červenec 2007 Lamda je vyměnená.Delá to i bez celého vyfuku. Citovat
Jakub - škodík Vloženo 18. Červenec 2007 Vloženo 18. Červenec 2007 A nemáte někde netěsnost na potrubí mezi turbem a klapkou ? Citovat
matysekchp Vloženo 22. Červenec 2007 Vloženo 22. Červenec 2007 A nemáte někde netěsnost na potrubí mezi turbem a klapkou ? Ze vam skacu do rozhovoru....Diagnostika mi ukazuje prave tento problem,ze mam nekde netesnost mezi turbem a klapkou...Ale cele jsem to prosel a nenasel jsem vubec nic...Navic to bylo i v servisu a taky nic nenasli.Auto mi taky cuka pri plnem plynu v otackach kolem 4-6 tis....A kdyz jedu tak na 3/4 plynu,tak to nedela....muze to bejt neco jineho?Diky za rady... Citovat
jimmi Vloženo 22. Srpen 2007 Vloženo 22. Srpen 2007 Pánové pokud vám to dělá takové houpání při plném plynu jako když ubere přida ubere a to se opakuje tak je to pravdě podobně ventil N75. Dělalo my to taky po výmněně motor šlape jako hodinky. Citovat
silarm Vloženo 23. Srpen 2007 Vloženo 23. Srpen 2007 Pánové pokud vám to dělá takové houpání při plném plynu jako když ubere přida ubere a to se opakuje tak je to pravdě podobně ventil N75. Dělalo my to taky po výmněně motor šlape jako hodinky. vidim to taky na N75 Citovat
VitaP Vloženo 28. Srpen 2007 Vloženo 28. Srpen 2007 Trochu OT, pardon. Na co zakládáš 2 stejná témata? Stejné téma? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.