SPEED Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Poraďte mi prosím. Mam Octavii 1,8T r.v.2000(po faceliftu). Byl jsem na výměně čelního skla.Po výměně mi začala od 90 km/h v mistech u spolujezdce pronikat do auta meluzína.Do auta nezatéká.Nechal jsem to na slusnem desti a nikde nic.Takze si myslim,ze sklo bylo dobre nalepeno. Byl jsem reklamovat( delal mi to autorizovany servis SKODA),ale nic nenasli. Vse odmontovali-u steracu a rekli mi,ze od skla to neni!!! Ze pry bychom museli jednotlive spary prelepovat a jet se projet a zjistit,kudy to jde(to porad dokola). Ale s originalnim oknem byl klid. Slysel jsem zvuk uvnitr,tak okolo 180km/h a to bych bral pri te rychlosti. Ale ted mi to zacne uz v 90km/h a pri 130km/h uz to pekne píská. Nemate nekdo zkusenost??? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukkkas123 Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Ahoj mam stejnej problem a rad bych ho vyresil. Zda se mne neprimereny hluk v aute od te rychlosti taky tak 90 kmH Jako kdyby fuci. Dela mi to i trochu od dveri jak jsou zrcatka. Uz jsem vymenil vbitrni tesneni na dverich i to co je nalepene kolem strechy Trochu pomohlo ale ne moc. Ale fuceni od okna to stejny. Mel jsem taky menene okno ve firme auto roger ale reklamovat jsem to nesel. Nezateka ale fuci. Zkusil jsem dokonce bocni listy na okne zatahnout silikonem ( svisle listy cerne. )nepomohlo.Myslim si ze to jde od spodu od steracu.ze spodu od skla. Chtelo by to zkusit sundat ten plast tak jak kdyzt se meni vzduchovy filtr a zatahnou to silokonem ( pruhlednym ) .. Uz ale nevim co s hlukem , Jakako li rada by pomohla. Dik cau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 jéé ty jo tak mám něco podobného jen jsem sklo neměnil dával jsem hagusy tutdíž jiné ty černé lišty, po namontování jsme s garnym sklo očistili a tyky to fičí hmmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukkkas123 Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 Tak to nechapu tys menil akorat ty svisle listy kolem okna?? a pomohlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Jestli jsi měnil okno na autě tak to sklo nemusí být všude domáčklé na lepidle. Když na to budeš lít vodu tak to nepoznáš. Může být mezera kdekoliv a projeví se to až budeš stát při dešti trouchu nakřivo. Jediná pomoc je jít to reklamovat. V servise to okno musí opět vyříznout a pak na tom lepidle uvidí kde to netěsnilo. Vím to z vlastní zkušenosti, protože dělám v autoskle. A párkrát se nám to už stalo. To okno se musí nejlépe po nalepení stáhnout popruhem aby se domáčklo k lepidlu. Od té doby se nám to nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SPEED Vloženo 29. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Diky žraloku. Na reklamaci jsem byl ale odbyli me,ze to od skla nejde. Asi na ne budu muset pritvrdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 Poraďte mi prosím. Mam Octavii 1,8T r.v.2000(po faceliftu). Byl jsem na výměně čelního skla.Po výměně mi začala od 90 km/h v mistech u spolujezdce pronikat do auta meluzína.Do auta nezatéká.Nechal jsem to na slusnem desti a nikde nic.Takze si myslim,ze sklo bylo dobre nalepeno. Byl jsem reklamovat( delal mi to autorizovany servis SKODA),ale nic nenasli. Vse odmontovali-u steracu a rekli mi,ze od skla to neni!!! Ze pry bychom museli jednotlive spary prelepovat a jet se projet a zjistit,kudy to jde(to porad dokola). Ale s originalnim oknem byl klid. Slysel jsem zvuk uvnitr,tak okolo 180km/h a to bych bral pri te rychlosti. Ale ted mi to zacne uz v 90km/h a pri 130km/h uz to pekne píská. Nemate nekdo zkusenost??? Diky. Zkus se kouknout u stěraču na tom podlouhlym plastu nad haupnou jsou takové dvě kulaté jakoby záslepky. Když jsem sháněl octu, tak sem byl projet jednu, který ta záslepka u spolujezdce chyběla a při 90km rychlosti to začlo dělat hroznou meluzínu...po zadělání (záslepkou z jiný octy :-D) ten otravnej zvuk okamžitě zmizel..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 DCSPEEDY: Odpovedas na 3 ROKY staru temu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nighthawk Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 (editace) Myslim ze to nevadi nie? Mozno pomoze inemu uzivatelovi co ma podobny problem a nikde nemoze najst odpoved... Editováno: 3. Červenec 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.