Publikováno Červenec 18, 200718 r Mam dotaz, jakou funkci plní plechový kryt, který je navařený zespodu katalyzátoru za vlnovcem. Měl jsem jeden svár volnej a nedávno mi tam začalo po cestě něco rachtat a když jsem se tam kouk, už tam nebyl...
Červenec 23, 200718 r Buď chrání katalyzátor, aby na něj nestříkala přímo voda, nebo funguje taky jako tepelnej štít. Kdybys třeba zastavil ve stohu slámy, tak by se od katalyzátoru mohla vznítit. Přece jen když se katík ohřeje, tak trošku pálí...
Červenec 23, 200718 r teplotna ochrana. si vezmi ze po dlhej jazde ma katyk 300 stupnov ako nic a staci aby si isiel po luke kde je sucha trava a poziar je na svete.
Červenec 25, 200718 r Autor Já s tim zrovne teď o víkendu jezdil popoli, byl jsem na kukuřici a vedle byla pšenice a všude dost slámy. Myslim, že nic nechytlo a pak pršelo
Únor 26, 200916 r Mam dotaz, jakou funkci plní plechový kryt, který je navařený zespodu katalyzátoru za vlnovcem. Měl jsem jeden svár volnej a nedávno mi tam začalo po cestě něco rachtat a když jsem se tam kouk, už tam nebyl... I me vysel jen na jednom svaru a uz je take fuc, nevi nekdo jestli je nutny a jestli ano kde jej sehnat a na kolik to prijde , predem diky
Březen 1, 200916 r Autor I me vysel jen na jednom svaru a uz je take fuc, nevi nekdo jestli je nutny a jestli ano kde jej sehnat a na kolik to prijde , predem diky Nutnej neni, plno aut ho tam nemá...
Březen 1, 200916 r pánové myslete nadtim co a kam píšete, zase to co patří k vejfuku a k MOTORU ne k PODVOZKU!!!!!!!!!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.