Plecháč Tony Vloženo 18. Červenec 2007 Vloženo 18. Červenec 2007 Mam dotaz, jakou funkci plní plechový kryt, který je navařený zespodu katalyzátoru za vlnovcem. Měl jsem jeden svár volnej a nedávno mi tam začalo po cestě něco rachtat a když jsem se tam kouk, už tam nebyl... Citovat
inya Vloženo 23. Červenec 2007 Vloženo 23. Červenec 2007 Buď chrání katalyzátor, aby na něj nestříkala přímo voda, nebo funguje taky jako tepelnej štít. Kdybys třeba zastavil ve stohu slámy, tak by se od katalyzátoru mohla vznítit. Přece jen když se katík ohřeje, tak trošku pálí... Citovat
houmr Vloženo 23. Červenec 2007 Vloženo 23. Červenec 2007 teplotna ochrana. si vezmi ze po dlhej jazde ma katyk 300 stupnov ako nic a staci aby si isiel po luke kde je sucha trava a poziar je na svete. Citovat
Plecháč Tony Vloženo 25. Červenec 2007 Autor Vloženo 25. Červenec 2007 Já s tim zrovne teď o víkendu jezdil popoli, byl jsem na kukuřici a vedle byla pšenice a všude dost slámy. Myslim, že nic nechytlo a pak pršelo Citovat
Hind24 Vloženo 26. Únor 2009 Vloženo 26. Únor 2009 Mam dotaz, jakou funkci plní plechový kryt, který je navařený zespodu katalyzátoru za vlnovcem. Měl jsem jeden svár volnej a nedávno mi tam začalo po cestě něco rachtat a když jsem se tam kouk, už tam nebyl... I me vysel jen na jednom svaru a uz je take fuc, nevi nekdo jestli je nutny a jestli ano kde jej sehnat a na kolik to prijde , predem diky Citovat
Plecháč Tony Vloženo 1. Březen 2009 Autor Vloženo 1. Březen 2009 I me vysel jen na jednom svaru a uz je take fuc, nevi nekdo jestli je nutny a jestli ano kde jej sehnat a na kolik to prijde , predem diky Nutnej neni, plno aut ho tam nemá... Citovat
kláca Vloženo 1. Březen 2009 Vloženo 1. Březen 2009 pánové myslete nadtim co a kam píšete, zase to co patří k vejfuku a k MOTORU ne k PODVOZKU!!!!!!!!!!! Citovat
Majký Vloženo 2. Březen 2009 Vloženo 2. Březen 2009 tak se připojím taky upadl ale já ho nalezl a jeden hudný pán ho vrátil Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.