Plecháč Tony Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Mam dotaz, jakou funkci plní plechový kryt, který je navařený zespodu katalyzátoru za vlnovcem. Měl jsem jeden svár volnej a nedávno mi tam začalo po cestě něco rachtat a když jsem se tam kouk, už tam nebyl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrzount Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Úplně stejná story Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 20. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 A je tam k něčemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Buď chrání katalyzátor, aby na něj nestříkala přímo voda, nebo funguje taky jako tepelnej štít. Kdybys třeba zastavil ve stohu slámy, tak by se od katalyzátoru mohla vznítit. Přece jen když se katík ohřeje, tak trošku pálí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 teplotna ochrana. si vezmi ze po dlhej jazde ma katyk 300 stupnov ako nic a staci aby si isiel po luke kde je sucha trava a poziar je na svete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 25. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Já s tim zrovne teď o víkendu jezdil popoli, byl jsem na kukuřici a vedle byla pšenice a všude dost slámy. Myslim, že nic nechytlo a pak pršelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hind24 Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Mam dotaz, jakou funkci plní plechový kryt, který je navařený zespodu katalyzátoru za vlnovcem. Měl jsem jeden svár volnej a nedávno mi tam začalo po cestě něco rachtat a když jsem se tam kouk, už tam nebyl... I me vysel jen na jednom svaru a uz je take fuc, nevi nekdo jestli je nutny a jestli ano kde jej sehnat a na kolik to prijde , predem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 1. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 I me vysel jen na jednom svaru a uz je take fuc, nevi nekdo jestli je nutny a jestli ano kde jej sehnat a na kolik to prijde , predem diky Nutnej neni, plno aut ho tam nemá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 pánové myslete nadtim co a kam píšete, zase to co patří k vejfuku a k MOTORU ne k PODVOZKU!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 tak se připojím taky upadl ale já ho nalezl a jeden hudný pán ho vrátil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.