Přejít na obsah

Klapka vnitřní recirkulace

Matrix

Doporučené příspěvky

Taky jsem nad tím již přemýšlel a jediné co mě napadlo je to, aby nedošlo k zamlžení čelního okna. Jak dobře víme, když se zapne vmitřní cirkulace, tak se to začne mlžit a docela rychle. Takže to bude bezpečnost. Jde asi o to, že na čelní okno foukáš jen v zimě, když to hrozí nejvíce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za objasnění, to zní logicky. Já si to obhjasnil trochu jinaka teď vidím že zcela chybně. Myslel sem si třeba že by bylo dobré kdyby to zapnout šlo aby se zbytečně třeba při dešti  nenasával vlhký vzduch který by se na skle srážel, ale neuvědomil sem si, že taková posádka 5ti lidí v autě při vydechování vypouští možní ještě více vlhkosti než kdejaký deštík. To mě teda netrklo, tak děkuju za objasnění.

Odkaz ke komentáři

Taky jsem nad tím již přemýšlel a jediné co mě napadlo je to, aby nedošlo k zamlžení čelního okna. Jak dobře víme, když se zapne vmitřní cirkulace, tak se to začne mlžit a docela rychle. Takže to bude bezpečnost. Jde asi o to, že na čelní okno foukáš jen v zimě, když to hrozí nejvíce.

přesně tak :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...