Matrix Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Dokázal by mě někdo objasnit, proč výrobce znemožnil použití klapky vnitřní recirkulace, když je nastavený ofuk čelního skla ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Taky jsem nad tím již přemýšlel a jediné co mě napadlo je to, aby nedošlo k zamlžení čelního okna. Jak dobře víme, když se zapne vmitřní cirkulace, tak se to začne mlžit a docela rychle. Takže to bude bezpečnost. Jde asi o to, že na čelní okno foukáš jen v zimě, když to hrozí nejvíce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 presne tak mas to i v prirucce myslim. Je to kvuli tomu at se nezamlzi okno, protoze jak zapnes vnitrni okruh tak je moc velke vlhko v aute. ale pokud i presto chces tak muzes o kousek otocit knoflik ofuku a uz to nereaguje, aspon jsem to tady cetl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 20. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Díky za objasnění, to zní logicky. Já si to obhjasnil trochu jinaka teď vidím že zcela chybně. Myslel sem si třeba že by bylo dobré kdyby to zapnout šlo aby se zbytečně třeba při dešti nenasával vlhký vzduch který by se na skle srážel, ale neuvědomil sem si, že taková posádka 5ti lidí v autě při vydechování vypouští možní ještě více vlhkosti než kdejaký deštík. To mě teda netrklo, tak děkuju za objasnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.79 Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 je to presne tak jak napsal Kutil tim a KaJe;) kvuli rychlejsimu odmlzeni - venkovni vlhkost je mensi nez vnitrni a je to jeste pojistene ze pokud mas zapnutou vnitrni recirkulaci a nastavis si ofuk na predni sklo tak se vnitrni recirkulace vypne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Taky jsem nad tím již přemýšlel a jediné co mě napadlo je to, aby nedošlo k zamlžení čelního okna. Jak dobře víme, když se zapne vmitřní cirkulace, tak se to začne mlžit a docela rychle. Takže to bude bezpečnost. Jde asi o to, že na čelní okno foukáš jen v zimě, když to hrozí nejvíce. přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 jj, souhlas, ale všeobecně to topení (manual) na oktě je slabota oproti autům, které jsem měl před tím vůbec se mi zdá ofuk na okno slabší, ale to už tu bylo probíráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.79 Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 jj, souhlas, ale všeobecně to topení (manual) na oktě je slabota oproti autům, které jsem měl před tímvůbec se mi zdá ofuk na okno slabší, ale to už tu bylo probíráno vymen si filtr a uvidis rozdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.