Tomiik Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Mám zájem o koupi Octavie 4x4 se šestistupňovou převodovkou. Jednalo by se o rok 2001 - 2002. Od kamaráda jsem slyšel, že tyto převodovky nestojí za nic. Nemáte s ní někdo nějaké zkušenosti? Děkuji Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Kolega má najto 280000 a s převodem problémy neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 NO,kdyby byla v díslu,tak do toho bych šel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomiik Vloženo 22. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Díky chlapi. Byl jsem z toho dost nesvůj, ale sám kamarád říkal, že tuto informaci nemá potvrzenou, tak to byla asi taková "kachnička" . Uvidíme, jak se zadaří s financema a kolik má drahá polovička uvolní z rodinného rozpočtu. Pokud se neutrhne dle představ, odnese to combik 81 KW. Dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Mám 155 000km a jezdí super bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Zdravim,nemusis byt vubec nesvuj!Mam rok vyroby 2003 najeto 234000 km a je to nadherna pila!Zatim nemam problemy a doufam,ze to tak zustane! Ted jsem to cipnul na 140ps a je to pecka! Koupis a neprohloupis!Zajimala by me ale cena za kolik ji mas moznost koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomiik Vloženo 22. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Zatím nemám žádnou extra nabídku. Jen jsem se do ní prostě "zamiloval" . Pracuju u hasičů a k práci používám soukromé auto na smlouvu. Jezdím tedy tak 40.000 km ročně v každou roční dobu a to převážně rakovnicko, takže samé kopce a na sněhu je to fakt krutý. Proto 4x4. Koukal jsem zatím všude možně a pohybujou se tak 270.000,- (rok 2001 - 2002, najeto okolo 100.000). Teď jsem rozhodil sítě u všech možných, i nemožných dovozců a čekám jestli se nepodaří něco rozumného z dovozu. Jsem rád, že nikdo z vás nemá špatné zkušenosti, opět mě to tlačí k tomu, abych mojí drahou polovičku přemluvil oškubat náš fond o trochu víc, než je ochotná . Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Taky mám 1,9 tdi pd 74kW 4x4. Podle mě to taky není špatnej kup. Sehnal jsem za 255000 108000 najeto (údajně) ale se serviskou po 1. majiteli z italie s netknutým podvozkem z terénu. Ale najít něco pěknýho byl docela porod. Všechno volítaný, vorvaný - jak z toho lidi dělaj nákladák atd. a samo stočený. Chce to hledat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Ono dneska kupovat auto je jak sazet sportku!Mel jsem koupit taky dovoz z italie,ale prijel se na ni podivat o par hodin driv nez jsme se domluvili,nebyli z toho stastni bo to nestacili umyt ani poradne si s tim pohrat!Byl to rok 2001 nejeto udajne 150000km,ale jak jsem to videl jsem se malem poblil,vsude podrene jak kdyby tam vozil kocky svareny elektron tak,ze i pajkou bych to udelal lip,pak jsme za chohu otevreli viko motoru a vsichni kdo stali metr od auta byli postrikani olejem!Tak jsem mu rekl ze za 140000 to beru,pry jestli nejsem blazen,ze pod 240000 nejde,tak lituju toho kdo to koupil!Jsme z ov a kdyz jsem byl v Brne jsem chtel s necim prijit domu,tak jsem sel na internet v a nasel jsem kousek od brna 2003 206000km prvni majitel,ukazovali mi servisku typek byl co 3 mesice v servisu protoze v tom sedel porad a 15000 bylo hned!Volal jsem i do toho servisu vsechno potvrdili,tak jsem ho ukecal za 275000kc a jsem spokojeny jak blecha!Dovezl jsem to ke kamosovi a ten ji celou prohlidl a rekl,ze podle toho jak vypada a jak slape by ji odhal tak nejak na 100000km vic urcite ne!Hodne statny kup az na to do pice,,ze do me v Italii predevcirem zaparkoval kamion!Kurva predni leva strana cela na vymenu!:)Ale jinak jsem hodne rak ze ji mam!Tod muj pribeh ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 4X4 6-ti kvalt super a převody bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Super a když se k tomu člověk alespoň trochu chová tak odvede super práci... no já se nechoval, takže jsem oddělil kardan od převodovky vepředu... ale byla to unava materiálu Já sehnal 2001, 138000 za 210000,- bylo to holátko v bílé barvě ale jezdí bez problémů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Zdravim,nemusis byt vubec nesvuj!Mam rok vyroby 2003 najeto 234000 km a je to nadherna pila!Zatim nemam problemy a doufam,ze to tak zustane! Ted jsem to cipnul na 140ps a je to pecka! Koupis a neprohloupis!Zajimala by me ale cena za kolik ji mas moznost koupit? RE: S chipem pocitej realne bez kourivosti 130PS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Zdravim,nemusis byt vubec nesvuj!Mam rok vyroby 2003 najeto 234000 km a je to nadherna pila!Zatim nemam problemy a doufam,ze to tak zustane! Ted jsem to cipnul na 140ps a je to pecka! Koupis a neprohloupis!Zajimala by me ale cena za kolik ji mas moznost koupit? RE: S chipem pocitej realne bez kourivosti 130PS Cipovano ve primo ve skodovce a videl jsem krivky!140PS jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.