Publikováno Červenec 27, 200718 r Zdravim hosi,jsem tady v tom uplny laik!Chtel bych do auta trosku lepsi hudbu!Jak radio tak repro plus subwoofer!Jestli by jste mi mohli neco doporucit a na kolik to tak vyjde!Original se neda poslouchat!Dikes
Červenec 27, 200718 r ...no hlavně musíš napsat kolik jsi ochoten do toho investovat.Pro začátek to zkusím takhle...a k tomu napájecí kabelový set pro připojení zesilovače zdarma...
Červenec 27, 200718 r ...jsem zapoměl...ten Alpine má samozřejmě přepínatelné podsvětlení tlačítek...
Červenec 28, 200718 r Autor Dikes!No je mi jasne,ze to levne nebude!Ale ta original skoda se neda poslouchat!:)Ten set co jsi napsal na kolik to vychazi?No ale jeste mam multi volant tak bych byl rad kdyby to spolupracovalo s maxidotem a s tim volantem!
Červenec 28, 200718 r 15500,- včetně kabeláže k zesilovači.Pokud máš multifunkční volant tak můžeš Alpine ovládat přes interface, který je ale nutné dodatečně dokoupit (2490,-) ale Maxidot bude bez zobrazení.Co vím tak to jde jen u Opel a Renault.
Červenec 30, 200718 r Autor Zdravim,asi jsem si radio uz vybral,nevite kde by se dalo sehnat nejlevneji? ;)
Červenec 30, 200718 r Autor To radio jak se divam je urcite sirsi nez origo Symphony!To asi budu muset vytahnout jak radio tak tu blbost co z toho dela ten stredovy suplik,co?
Srpen 1, 200718 r Zdravim,asi jsem si radio uz vybral,nevite kde by se dalo sehnat nejlevneji? Chlape nic proti, ale myslíš že na tom něco uvidíš? Přijde mi to hodně maličký...
Srpen 30, 200718 r Zdravim,asi jsem si radio uz vybral,nevite kde by se dalo sehnat nejlevneji? ;) Měl bych rádiose stejnýma funkcema + má ještě SD čtečku a vypadá trošku jinak za 17 000,-
Září 9, 200718 r To JVC je klasika 1DIN rozmer. Daval jsme ho do Octavia1 i do Superba a bez problemu se vejde. Jediny co je problem poskladaz za nej vsechny kabely. Na displeji je celkem dobre videt na co koukas ale treba titulky u filmu si fakt neprectes. Samozrejme stavet kino do auta a mit toto jako jediny monitor, tak to asi neni idealni. Dneska jsou za dobry ceny AVX 11. Nebo zvol vyjizdeci monitor. napr: http://www.audioves.cz/DVD-monitor-do-auto...7005_g2493.html, vse zalezi kolik chces investovat. Alpina bude zase o 100% lepsi. Pokud by si chtel koupit vic veci na jednou tak muzes vyuzit i nejaky z techto setu: http://www.audioves.cz/Sety_d16.html , nebo napis a udelame set primo na miru pro tebe za zvyhodnenou cenu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.