Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim hosi,jsem tady v tom uplny laik!Chtel bych do auta trosku lepsi hudbu!Jak radio tak repro plus subwoofer!Jestli by jste mi mohli neco doporucit a na kolik to tak vyjde!Original se neda poslouchat!Dikes

...no hlavně musíš napsat kolik jsi ochoten do toho investovat.Pro začátek to zkusím takhle...a k tomu napájecí kabelový set pro připojení zesilovače zdarma... :palec2:

post-845-1185553658_thumb.jpg

post-845-1185553698_thumb.jpg

post-845-1185553735_thumb.jpg

post-845-1185553757_thumb.jpg

post-845-1185553789_thumb.jpg

...jsem zapoměl...ten Alpine má samozřejmě přepínatelné podsvětlení tlačítek... ;)

• Autor

Dikes!No je mi jasne,ze to levne nebude!Ale ta original skoda se neda poslouchat!:)Ten set co jsi napsal na kolik to vychazi?No ale jeste mam multi volant tak bych byl rad kdyby to spolupracovalo s maxidotem a s tim volantem!

15500,- včetně kabeláže k zesilovači.Pokud máš multifunkční volant tak můžeš Alpine ovládat přes interface, který je ale nutné dodatečně dokoupit (2490,-) ale Maxidot bude bez zobrazení.Co vím tak to jde jen u Opel a Renault.

• Autor

Zdravim,asi jsem si radio uz vybral,nevite kde by se dalo sehnat nejlevneji? ;) ;)

post-6174-1185827153_thumb.jpg

• Autor

To radio jak se divam je urcite sirsi nez origo Symphony!To asi budu muset vytahnout jak radio tak tu blbost co z toho dela ten stredovy suplik,co? :kuk:

...to JVC by mělo mít klasický DIN rozměr takže není potřeba žádné úpravy...

Zdravim,asi jsem si radio uz vybral,nevite kde by se dalo sehnat nejlevneji? ;);)

Chlape nic proti, ale myslíš že na tom něco uvidíš? Přijde mi to hodně maličký...

• 4 týdny později...
Zdravim,asi jsem si radio uz vybral,nevite kde by se dalo sehnat nejlevneji? ;) ;)

Měl bych rádiose stejnýma funkcema + má ještě SD čtečku a vypadá trošku jinak za 17 000,-

post-4705-1188488787_thumb.jpg

• 2 týdny později...

To JVC je klasika 1DIN rozmer. Daval jsme ho do Octavia1 i do Superba a bez problemu se vejde. Jediny co je problem poskladaz za nej vsechny kabely. Na displeji je celkem dobre videt na co koukas ale treba titulky u filmu si fakt neprectes. Samozrejme stavet kino do auta a mit toto jako jediny monitor, tak to asi neni idealni. Dneska jsou za dobry ceny AVX 11. Nebo zvol vyjizdeci monitor.

napr: http://www.audioves.cz/DVD-monitor-do-auto...7005_g2493.html, vse zalezi kolik chces investovat. Alpina bude zase o 100% lepsi.

Pokud by si chtel koupit vic veci na jednou tak muzes vyuzit i nejaky z techto setu: http://www.audioves.cz/Sety_d16.html , nebo napis a udelame set primo na miru pro tebe za zvyhodnenou cenu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.