Gappa Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Tak mi odešly oba mikrospínače v zámcích a tím pádem nastaly problémy s alarmem.Mikrospínače jsem sehnal.Umí to někdo vyměnit v okolí UL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Tak mi odešly oba mikrospínače v zámcích a tím pádem nastaly problémy s alarmem.Mikrospínače jsem sehnal.Umí to někdo vyměnit v okolí UL? zkus Martinoslava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowboarder Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Zdar pánové. Neznáte někdo někoho, kdo by mi u fabie vyměnil mikrospínač? Praha - Benešov- Hradec Králové- Jičín. Budu vděčný. Moc dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 taky bych uvital nekoho z prahy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 třeba Rolbař a nebo Honza72, jeden z Prahy a druhj z Neratovic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.