Říjen 22, 200816 r Hele, asi takhle, je mi 20, rodinu nemam, na nakupy chodim pesky, bo to mam par metru a jezdim vetsinou jen do prace
Listopad 29, 200816 r Nevite nahodou nekdo, jak se v servise tvari na subwoofer a zesilovac? Ohledne zaruky a tak?
Prosinec 13, 200816 r Nazdárek borci, mám služební fabii II. a v ní rádio DANCE chci si trochu vylepšit hudbu a namontovat aktivní bednu do kufru ale bohužel v tomto rádiu není výstup na zesilovač nemáte ěkdo nějaké řešení jak toto zapojit a nemuset dávat nové rádio?? Děkuji za info.
Leden 14, 200916 r Tohle by mne take zajimalo - da se pripojit k Dance zesilovac? P.S.: hledal jsem, ale nenasel...
Leden 14, 200916 r Autor na některé zesilovače můžeš připojit i zesílený signál co jde z rádia, ale není to nejlepší řešení na kvalitu hudby
Leden 14, 200916 r jojo,presne jak pise Jered,jde to takhle ale ta kvalita je opravdu na hov... ja to nikdy nedelal pres tohle,ale vim kdo to delal tak jen nadaval a kupoval radio kde je vystup na zesilovac
Leden 27, 200916 r UP - k Dance budu potrebovat pripojit akorat subwoofer - na to snad kvalita touhle metodou bude stacit ne? Moc tomu nerozumim, muzete se nekdo rozepsat k tomu, co je treba apod.? Diky
Leden 27, 200916 r Jde tohle pouzit k Dance na pripojeni zesilovace? http://cgi.ebay.de/Endstufe-Verstaerker-IS...3QQcmdZViewItem
Únor 13, 200916 r Ja mam tento http://www.ahifi.cz/subwoofery/focal-acces-bomba-20-a1_.html (obrazek na te strance je spatny, ale je tam PDF s manualem). Da se napojit bud z vystupu na sub, nebo z vystupu na reproduktory. Ja sice nejsem zastancem reseni napojit subwoofer na reproduktory, ale pokud mas sluzebni auto, tak je to urcite reseni. Vyhodou samozrejme je ze ho kdykoli muzes vyndat a napojit v jinem aute. Rozmery ma taky slusne a pekne vleze do skoseni za sedadla. Nezapomen vsak, ze musis natahnout elektriku rovnou od baterie! Ja to mam reseno tak, ze mam v kufru zasuvku s elektrikou a signal kabelem a kdyz je potreba sub vyndat , vypojim kabel ze zasuvky, odpojim cince a je hotovo.
Březen 6, 200916 r Jooo tak to mas chytre udelany. Taky uvazuju o nejakym wooferu ale zatim je cas. Asi se mozna budu inspirovat casem tvojim resenim
Březen 8, 200916 r Nazdárek borci, mám služební fabii II. a v ní rádio DANCE chci si trochu vylepšit hudbu a namontovat aktivní bednu do kufru ale bohužel v tomto rádiu není výstup na zesilovač nemáte ěkdo nějaké řešení jak toto zapojit a nemuset dávat nové rádio??Děkuji za info. http://www.northautohifi.cz/?306,sinus-live-hl-406
Březen 8, 200916 r 2NorthAutoHifi: Presne neco takovyho jsem hledal Jinak jak je reseno spinani zesilovace? (remote)
Březen 9, 200916 r Remote vyřešíš tak, že ho napojíš na napájení antény, které se zpustí při zapnutí autorádia.. Jestli máš o to zájem, tak mi dej vědět, teď budu naskladňovat, tak Ti to mohu přiobjednat..
Březen 9, 200916 r Montáž aktivního wooferu láka i mne-zajímá mne ale jedna věc. Dokáže alternátor u Fabii II Clasic bez problémů dobíjet baterii-ptám se proto,že v předcházejícím voze to bylo na hraně.Přeci jen je to 300watt navíc.Nejsou nějaké rozdílne alternátory u různých motorizací? Na aukru se objevil tento aktivní woofer,prodejce mi ho nabízí za 4200KČ,tak mám chuť po něm skočit.Líbí se mi,že je takový kompaktní,vše v jednom........
Březen 9, 200916 r Autor Nevite nahodou nekdo, jak se v servise tvari na subwoofer a zesilovac? Ohledne zaruky a tak? Já mám zesilovač, kapacitor subwoofer dokonce i jiné plato z MDF a spousta úprav jako křídlo spoiler atd. a vše v naprostém pořádku. Nikdo ani muk, právě naopak to všichni chodí okukovat.
Březen 12, 200916 r Jsem ve stadiu těsně před montáží zesilovače a subwooferu Nakonec jsem koupil zesilovač a oprášil 300wattovou tubu ze sklepa. Mám krátkou FII verze Clasic a chtěl bych vědět,zda má někdo zesilovač jinde než v relativně malém kufru-napadá mne třeba místo pod předními sedačkami-dozadu bych táhnul jenom 2linku k tubě.Nebo se všichni drží toho,že zesík a tuba mají být u sebe?
Březen 18, 200916 r Tak ode dneška jezdím s tubou v kufru!!! Zvuk je úplně perfektní,nakonec jsem si to nechal namontovat v Auto-RS Pardubice.Technik to dělal fakt pořádně,mohl jsem být přítomen montáži a za to,že to dělal 4 hodiny si řekl 800KČ,což mi přijde docela dobrá cena. Rozmluvil mi montáž zesilovače pod sedadlo a tak je zesík přidělaný vzadu v kufru na sedačce.Hodně znát jsou kvalitní kabely,respektivě jejich průřezy. Po mém dotazu,zda je nutné tahat i minus pol baterie se usmál a řekl,že je to zbytečné.Ale při velkém výkonu zesilovače je třeba udělat duplicitní vedení z baterie na karoserii z důvodů lepšího uzemění...... Každopádně jsem moc spokojen,znatelně se odlehčilo radiu i reproduktorům při vyšší hlasitosti. Až budu mít chvilku dám sem foto. A ještě jsem si vzpomněl-na plusový kabel vrtal díru vedle pedálů-už to tu někdo zmiňoval,říkal že jinudy se to snad protáhnout nedá.......
Březen 18, 200916 r Tak že se to jinu nedá protáhnout jsou kecy. Mám to vede jednou průchodkou, ale už nevím přesně kde to bylo. Ale hledali jsme a rozmontovávali jsme se sousedem auto asi 4 hodiny než jsme na to přišli. A vrtat díru mi přijde jako pěkná kravina, když je auto ještě takhle mladý a žádně brutální úpravy se tam nedělaj.
Březen 18, 200916 r Moc jsem se na to taky netvářil,ale díru osadil průchodkou,zasponkoval plus kabel před i za dírou aby se "nešoupal" a tak to nijak ošklivě nevypadá.... Jinak jsem mu říkal že tam nějaká díra je,nicméně zvolil toto řešení.....
Březen 18, 200916 r jj pruchodka tam je, ale musis kvuli tomu rozebrat pul auta. Taky sem vrtal dirku.
Březen 19, 200916 r To my jsme zase radsi rozebrali pulku auta. Musi se oddelat sterace, ten plast podtim, tlumici material, pak jeste plech a uz muzes z motoru na pruchodku:-)
Březen 19, 200916 r Jak píše Pískot,určitě by to bylo lepší,to je bez debat.Jenom se bojím,že by mi technik naúčtoval mnohem větší sumu,než by se mi líbila....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.