PMA Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Hele, asi takhle, je mi 20, rodinu nemam, na nakupy chodim pesky, bo to mam par metru a jezdim vetsinou jen do prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Tak to chápu Se máš, ja ve 20 honil Jawu 350 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Nevite nahodou nekdo, jak se v servise tvari na subwoofer a zesilovac? Ohledne zaruky a tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RMIK Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Nazdárek borci, mám služební fabii II. a v ní rádio DANCE chci si trochu vylepšit hudbu a namontovat aktivní bednu do kufru ale bohužel v tomto rádiu není výstup na zesilovač nemáte ěkdo nějaké řešení jak toto zapojit a nemuset dávat nové rádio?? Děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Tohle by mne take zajimalo - da se pripojit k Dance zesilovac? P.S.: hledal jsem, ale nenasel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 14. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2009 na některé zesilovače můžeš připojit i zesílený signál co jde z rádia, ale není to nejlepší řešení na kvalitu hudby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 jojo,presne jak pise Jered,jde to takhle ale ta kvalita je opravdu na hov... ja to nikdy nedelal pres tohle,ale vim kdo to delal tak jen nadaval a kupoval radio kde je vystup na zesilovac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 UP - k Dance budu potrebovat pripojit akorat subwoofer - na to snad kvalita touhle metodou bude stacit ne? Moc tomu nerozumim, muzete se nekdo rozepsat k tomu, co je treba apod.? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Jde tohle pouzit k Dance na pripojeni zesilovace? http://cgi.ebay.de/Endstufe-Verstaerker-IS...3QQcmdZViewItem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matth Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Ja mam tento http://www.ahifi.cz/subwoofery/focal-acces-bomba-20-a1_.html (obrazek na te strance je spatny, ale je tam PDF s manualem). Da se napojit bud z vystupu na sub, nebo z vystupu na reproduktory. Ja sice nejsem zastancem reseni napojit subwoofer na reproduktory, ale pokud mas sluzebni auto, tak je to urcite reseni. Vyhodou samozrejme je ze ho kdykoli muzes vyndat a napojit v jinem aute. Rozmery ma taky slusne a pekne vleze do skoseni za sedadla. Nezapomen vsak, ze musis natahnout elektriku rovnou od baterie! Ja to mam reseno tak, ze mam v kufru zasuvku s elektrikou a signal kabelem a kdyz je potreba sub vyndat , vypojim kabel ze zasuvky, odpojim cince a je hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hammer6030 Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Jooo tak to mas chytre udelany. Taky uvazuju o nejakym wooferu ale zatim je cas. Asi se mozna budu inspirovat casem tvojim resenim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NorthAutoHifi Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Nazdárek borci, mám služební fabii II. a v ní rádio DANCE chci si trochu vylepšit hudbu a namontovat aktivní bednu do kufru ale bohužel v tomto rádiu není výstup na zesilovač nemáte ěkdo nějaké řešení jak toto zapojit a nemuset dávat nové rádio??Děkuji za info. http://www.northautohifi.cz/?306,sinus-live-hl-406 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 2NorthAutoHifi: Presne neco takovyho jsem hledal Jinak jak je reseno spinani zesilovace? (remote) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NorthAutoHifi Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Remote vyřešíš tak, že ho napojíš na napájení antény, které se zpustí při zapnutí autorádia.. Jestli máš o to zájem, tak mi dej vědět, teď budu naskladňovat, tak Ti to mohu přiobjednat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Montáž aktivního wooferu láka i mne-zajímá mne ale jedna věc. Dokáže alternátor u Fabii II Clasic bez problémů dobíjet baterii-ptám se proto,že v předcházejícím voze to bylo na hraně.Přeci jen je to 300watt navíc.Nejsou nějaké rozdílne alternátory u různých motorizací? Na aukru se objevil tento aktivní woofer,prodejce mi ho nabízí za 4200KČ,tak mám chuť po něm skočit.Líbí se mi,že je takový kompaktní,vše v jednom........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 9. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Nevite nahodou nekdo, jak se v servise tvari na subwoofer a zesilovac? Ohledne zaruky a tak? Já mám zesilovač, kapacitor subwoofer dokonce i jiné plato z MDF a spousta úprav jako křídlo spoiler atd. a vše v naprostém pořádku. Nikdo ani muk, právě naopak to všichni chodí okukovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Jsem ve stadiu těsně před montáží zesilovače a subwooferu Nakonec jsem koupil zesilovač a oprášil 300wattovou tubu ze sklepa. Mám krátkou FII verze Clasic a chtěl bych vědět,zda má někdo zesilovač jinde než v relativně malém kufru-napadá mne třeba místo pod předními sedačkami-dozadu bych táhnul jenom 2linku k tubě.Nebo se všichni drží toho,že zesík a tuba mají být u sebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Ja osobne jsem mel subwoofer se zesilovacem vedle sebe v kufru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Tak ode dneška jezdím s tubou v kufru!!! Zvuk je úplně perfektní,nakonec jsem si to nechal namontovat v Auto-RS Pardubice.Technik to dělal fakt pořádně,mohl jsem být přítomen montáži a za to,že to dělal 4 hodiny si řekl 800KČ,což mi přijde docela dobrá cena. Rozmluvil mi montáž zesilovače pod sedadlo a tak je zesík přidělaný vzadu v kufru na sedačce.Hodně znát jsou kvalitní kabely,respektivě jejich průřezy. Po mém dotazu,zda je nutné tahat i minus pol baterie se usmál a řekl,že je to zbytečné.Ale při velkém výkonu zesilovače je třeba udělat duplicitní vedení z baterie na karoserii z důvodů lepšího uzemění...... Každopádně jsem moc spokojen,znatelně se odlehčilo radiu i reproduktorům při vyšší hlasitosti. Až budu mít chvilku dám sem foto. A ještě jsem si vzpomněl-na plusový kabel vrtal díru vedle pedálů-už to tu někdo zmiňoval,říkal že jinudy se to snad protáhnout nedá....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Tak že se to jinu nedá protáhnout jsou kecy. Mám to vede jednou průchodkou, ale už nevím přesně kde to bylo. Ale hledali jsme a rozmontovávali jsme se sousedem auto asi 4 hodiny než jsme na to přišli. A vrtat díru mi přijde jako pěkná kravina, když je auto ještě takhle mladý a žádně brutální úpravy se tam nedělaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Moc jsem se na to taky netvářil,ale díru osadil průchodkou,zasponkoval plus kabel před i za dírou aby se "nešoupal" a tak to nijak ošklivě nevypadá.... Jinak jsem mu říkal že tam nějaká díra je,nicméně zvolil toto řešení..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 jj pruchodka tam je, ale musis kvuli tomu rozebrat pul auta. Taky sem vrtal dirku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 To my jsme zase radsi rozebrali pulku auta. Musi se oddelat sterace, ten plast podtim, tlumici material, pak jeste plech a uz muzes z motoru na pruchodku:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Jak píše Pískot,určitě by to bylo lepší,to je bez debat.Jenom se bojím,že by mi technik naúčtoval mnohem větší sumu,než by se mi líbila.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 jj to je možné my jsme jen kabely tahali po autě asi 6 nebo 7 hodin :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.