Speedlimit Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Neviete mi niekto poradit s mojim problemom. Po havarke sa mi odpalili elektricky predpinane pasy a ostala mi svietit kontrolka airbagu na pristrojovke (vypisuje chybu pasov). Vymenil som ich za mechanicky predpinane ale ta kontrolka sa neda zmazat. Neviete co mam urobit s tymi nezapojenymi konektormi aby to islo vymazat? Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Maže sa to asi Vagom,ale niekde som čítal že sa tam dáva odpor.Skús kontaktovať Cosbyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Tak v airbagách jsem se ještě nešťoural, ale podle DP v řj airbagů 15, přizpůsobení 10, kanál 05 by měli jít deaktivovat předepinače pásů (1-aktivní, 0-deaktivován) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 No ak sa ti pri havárke odpálili aj airbagy, tak v RJ airbagov je o tom uložená info a kvôli bezpečnosti je nutné RJ airbagov vymeniť za novú. Samozrejme, sú aj fachmani, ktorí ti za menšiu/väčšiu úplatu vymažú údaje o nehode z tej pôvodnej RJ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.