RomanKo Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Tak to je dobre info. Ja to vzdy riesim tym ze skor ako nastartujem dam svetla do parkovacich a az po nastartovani prepnem. Teda snazim sa nedavat denne svietenie...to tam mam len ak by naaaahodou som zabudol zapnut svetla...koli pokute. Teraz ale zistjem inu suvislost. Na maxiku sa mi zvykne nezobrazit niekedy po nastartovani info o radii. A teraz testujem ci to nema suvis priamos HID. Lebo prepinal som z parkovaciek do stretavaciek hned ako naskocil motor. A ci tam nevznikalo nejake prerusenie. Teraz vzdy chvilu cakam az kym vsetko nabehne aj s motorom a az ked sa objevi info o radii na maxiku zapnem HID. Tak som zvedavy ci chyba bola v tom alebo nie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Lešan Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Nějak nechápu proč u tebe je potřeba ten spoždovač já žádnej spoždovač nepotřebuju.Normálně otočím klíčkem nastartuju a až když běží motor tak se světla rozsvítí pokud ti to takhle nechodí tak v tom případě chápu smysl jinak ne.Jinak před montáží HIDEK jsem se ptal kluka co do xenonu dělá už docela dlouho ,jestli těm výbojkám nějak nevadí když chci přepnout na z denního svícení na normální jestli tomu nevadí to probliknutí.Bylo mi řečeno že tohle výbojkám nevadí že nejvíc trpí akorát tím když se auto startuje s rozsvícenýma světlama že to hrozně trpí startery ale jinak vybojkám by to vadit nemělo Tak to asi bude závada, že se mi světla rožínají při startování. Musím se zeptat kluků ve škodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 No ked mas v polohe vypnute svetla a len zapnuty gombik denneho svietenia, tak to zavada urcite je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jola Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 No ked mas v polohe vypnute svetla a len zapnuty gombik denneho svietenia, tak to zavada urcite je. S tím maxikem nevím jakou by to mohlo mít souvislost ale to rozsvěcení pro jistotu řeším tak že nechám ty výbojky naběhnout aby se pořádně rozsvítili a pak to přepnu to už by tolik vadit nemělo.Řekl bych že to tomu vadí upně stejně jako když bliknete halogenem tom utaky nedělá dobře že se rozsvítí hned zhasne a hned zase rozsvítí takže si myslím že je to jedno. 2 Jiri Lešan: Určitě bych zajel do Škodovky a poptal bych se na to myslím že asi bude někde chyba jde o to jestli ti to ted uznají jako závadu když jsi tam už nabastlil ten spoždovač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 No neni to to iste ako s blikanim...kedze roomster nema dvojvlaknovu ale ma tam klapku (teda aspon s tym projektorom). Suvis s maxikom vidim ze ak v momente ked nabieha radio zapnem ten xenon, starter odoberie prud a mozno maxik tym nedostane spravny impulz na rozsvietenie displeja radia. Neviem...ale skusim a dam vediet ci to mohlo byt v tom. budem 2-3 tyzdne takto zapinat svetla a ak ten maxik nezblbne ani raz, budem to pripisovat tomu. Ak sa to aj napriek tomu objavi, tak je chyba inde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jola Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 No neni to to iste ako s blikanim...kedze roomster nema dvojvlaknovu ale ma tam klapku (teda aspon s tym projektorom). Suvis s maxikom vidim ze ak v momente ked nabieha radio zapnem ten xenon, starter odoberie prud a mozno maxik tym nedostane spravny impulz na rozsvietenie displeja radia. Neviem...ale skusim a dam vediet ci to mohlo byt v tom. budem 2-3 tyzdne takto zapinat svetla a ak ten maxik nezblbne ani raz, budem to pripisovat tomu. Ak sa to aj napriek tomu objavi, tak je chyba inde. No jak to tak pozoruju tak v tom maxidotu nevidím skoro žádnou výhodu já maxidot nemám rádo jsem si dal svoje a mám svatej klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jola Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 No jak to tak pozoruju tak v tom maxidotu nevidím skoro žádnou výhodu já maxidot nemám rádo jsem si dal svoje a mám svatej klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Jedina vyhoda teplota motora. Inak ten ukazatel radia je fakt hovadina!!! Dohromady to nic neukazuje. Takze asi tak. Len krajsi ukazatel paliva a rucicka na teplotu motora/oleja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Lešan Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 S tím maxikem nevím jakou by to mohlo mít souvislost ale to rozsvěcení pro jistotu řeším tak že nechám ty výbojky naběhnout aby se pořádně rozsvítili a pak to přepnu to už by tolik vadit nemělo.Řekl bych že to tomu vadí upně stejně jako když bliknete halogenem tom utaky nedělá dobře že se rozsvítí hned zhasne a hned zase rozsvítí takže si myslím že je to jedno.2 Jiri Lešan: Určitě bych zajel do Škodovky a poptal bych se na to myslím že asi bude někde chyba jde o to jestli ti to ted uznají jako závadu když jsi tam už nabastlil ten spoždovač Uznají. Kluci si toho jaksi nevšimnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Lešan Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Jedina vyhoda teplota motora. Inak ten ukazatel radia je fakt hovadina!!! Dohromady to nic neukazuje. Takze asi tak. Len krajsi ukazatel paliva a rucicka na teplotu motora/oleja. Já mám Nexus navigaci a na Maxi to ukazuje směr jízdy. Je to super, ale jinak je ta navigace zastaralá. Uvažuju spíš o něčem neoriginálním. Nějakém rádiu s dotikovou obrazovkou, dvd a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 No jak to tak pozoruju tak v tom maxidotu nevidím skoro žádnou výhodu já maxidot nemám rádo jsem si dal svoje a mám svatej klid Mě se maxik libi. Už i ta signalizace dveří atd. je to designove peknejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Takze koli xenonom to nie je. Blbne mi ten ukazatel radia na maxiku aj ked zapinam xenony oneskorene...proste bud je to chyba maxiku alebo radia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Tak to ti nezávidím. To že blbne radio a maxidot to se už ví. Ale aspoň jsem si oddychl že to není kvůli HID Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alice18 Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Znamy ma na swifte dorabane xenony. Podarilo sa mu zapliest sa do nehody, ktoru podla jeho slov nesposobil a nemam dovod neverit mu. Oproti iduci vodic, ktory nehodu zavinil sa vsak obhajoval, ze ho znamy oslnil. Policajti a potom aj poistovna sa toho chytili a zrazu je vinny moj znamy. dostal mastnu pokutu, vzali mu technicak, poistovna mu neuhradila z havarijneho ani korunu a musi zacvakat skodu na aute toho druheho, kvoli "nehomologizovanemu zariadenia namontovanemu na vozidle". Tolko moj prispevok do diskusie xenony ano-nie. Kto chce xenony, nech si ich da. Len nech ho potom nemam za chrbtom alebo oproti. Sviette si radsej v garazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 A jaké tam jsou světla. Klasické paraboly a nebo nějaká čirá optika. A druhá věc je jak se ta nehoda stala. Každopádně nechci tvrdit že ti známy lže, ale jak to doopravdy bylo ví jenom účastníci autonehody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 (editace) Znamy ma na swifte dorabane xenony. Podarilo sa mu zapliest sa do nehody, ktoru podla jeho slov nesposobil a nemam dovod neverit mu. Oproti iduci vodic, ktory nehodu zavinil sa vsak obhajoval, ze ho znamy oslnil. Policajti a potom aj poistovna sa toho chytili a zrazu je vinny moj znamy. dostal mastnu pokutu, vzali mu technicak, poistovna mu neuhradila z havarijneho ani korunu a musi zacvakat skodu na aute toho druheho, kvoli "nehomologizovanemu zariadenia namontovanemu na vozidle".Tolko moj prispevok do diskusie xenony ano-nie. Kto chce xenony, nech si ich da. Len nech ho potom nemam za chrbtom alebo oproti. Sviette si radsej v garazi no som cakal kym niekto taketo nieco vytiahne ... presne toto je jedno z rizik... nepovolenych uprav ... a Jered to predsa vies ze vinnik sa snazi hodit vinu na druheho tak sa aj slamky chyta a v tomto pripade evidentne si niekto pomohol prave dorabanym HIDom u toho druheho .. Alice .. tipujem paraboly ? Editováno: 17. leden 2008, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Právě to je to. Ty paraboly a možná špatně seřízené světla. Věřím tomu, že takový případ může nastat. To nepopírám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 (editace) no hej len aj ked ich mas nastavene .. pokial mas nieco co tam nebolo schvalene mas smolu .. . ak si to vsimnu Editováno: 17. leden 2008, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Lešan Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 no hej len aj ked ich mas nastavene .. pokial mas nieco co tam nebolo schvalene mas smolu .. . ak si to vsimnu Já myslel, že sem v rubrice Elektronika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 v threade Xenony .... (kt. sa do roomstrov z fabriky nedodavaju) ftipalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Tak po delší odmlce v tomto tématu mám tady zajímavou věc. Jsem členem tuningového klubu Ostrava www.tuningclubostrava.com a máme i svůj vlastní e-shop. Tou zajímavostí pro majitele HID sad by mohly být denní světla led s homologací za ajímavou cenu http://tcoshop.com/product_info.php?products_id=8255 Co vy na to. Asi do nich půjdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 vyzera to zaujimavo, ale bude to pasovat do rumika ? myslim vedla hmoviek sa to bude dat namontovat ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 No vedle mlhovek by to mělo být podle normy. Otázka je jak je tam umístit. Ale místa je tam dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 mnoo pro ty co maj xenony, by to mohlo byt dobry, ale jinak je to zbytecny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Tak zbytecne... Nemusis svitit zadnima svetlama. A má to menší spotřebu a snad šetříš i žárovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.