sin Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Kdyz jsem vybiral podvozek resil jsem, jestli muzu na octaviu pouzit snizeny podvozek a disky 7,5x18 s 225/40. No a na nemeckym foru sem nasel tuhle tabulku kde jsou ruzny kombinace tak jak je maji tamni clenove. Docela casto se to resi, tak myslim ze to muze nekomu pomoct pri vyberu. Myslim ze sem to tu nevidel. Link: http://www.octavia-forum.de/forum/viewtopic.php?t=1608 Vysvetlivky: Felge - ráfek Reifen - pneu tiefer (möglich) - snížení (možné) Feder - pružina Spurplatten - podložky Begrenzer - asi doraz VA+HA - přední osa, zadní osa Kotflügel - blatník Kanten - hrany Nemecky moc neumim, ale snad je to dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 to je supeeeer tabulka skoda ty nemciny ale diky tvojemu prekladu se s tim nejako poperu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Hm a na 9x16" tam asi zapomněli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Zdarec. Nevíte někdo jak dopadnul Amogh s těma kolesama? Konkr. jestli pořídil rozměr 8,5x18 ET30? Rozhoduju se mezi 2 kolama... Jedny jsou ok (8x18 ET35), až na to, že bez typovýho listu... Druhý jsou 8,5x18 ET 30, s typovym listem... Ty druhý bych bral víc, ale mám obavu, aby někde nedřely... Půjdou na OIRS, mám stavitelnej podvozek, takže by se dalo zvednout/snížit dle potřeby... Gumy maj psaný oboje 225/40/18, ty bych na ně asi i dal... Díky za info, jestli někdo víte nebo máte zkušenosti s tímto rozměrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Sorry, to patří jinam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.