JasteR Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 (editace) Tak co kdo jede ? ..vim, ze je to masovka, ale par libovek se tam urcite ukaze, a sprinty na letistni ploste taky nejsou k zahozeni Editováno: 10. Srpen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Já bych jel, ALE nemám vstřiky a čip a vzhledem k tomu, že sem na dovolený - TAK MÁM SMŮLU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Jestli bude počasí tak pojedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Snad bude bez deste ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Já bych jel, ALE nemám vstřiky a čip a vzhledem k tomu, že sem na dovolený - TAK MÁM SMŮLU. ty jeste od nas nemas trysky a chip????Tak to musime napravit neee?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Já bych jel, ALE nemám vstřiky a čip a vzhledem k tomu, že sem na dovolený - TAK MÁM SMŮLU. ty jeste od nas nemas trysky a chip????Tak to musime napravit neee?????? RE: leda ze by si mel trysky z 1,8T audi TT Quattro 154Kw a sw na benzin.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Jedůůůůůůůůůůůůůůůůů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny55 Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Taky asi pojedu....jsem zvědavej jestli vás někoho poznám podle káry.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 V ty dobe je HipHop Kemp takze nee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 (editace) V ty dobe je HipHop Kemp takze nee. jn,nektery akce se proste jak naschval musej prekryvat,ale mimoň tentokrat na 70% ..HH kemp pak u kamose skuknu z fotek a videii a pokad by se nekomu stalo ,ze bych ho poznal a treba pozdravil''Dobrý den'' ,tak budu asi stejne strapatej jako na fotce v profilu... Editováno: 15. Srpen 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 ne ne...jezdil jsem od druhých válek,na jaře jsem nebyl a myslím že přeplněný letiště a 80%magorů mít nemusím...ještě že nemám zbroják a není povolený střílet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Já pojedu s Jasterem, tak doufám, že se počasí nezbouří. btw. jaster furt mluví o tom Lupo, tak sem zvědavej jestli přijedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Já mimořádně po 2 letech se pojedu podívat,doufám že nebudu svého rozhodnutí litovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 18. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 ne ne...jezdil jsem od druhých válek,na jaře jsem nebyl a myslím že přeplněný letiště a 80%magorů mít nemusím...ještě že nemám zbroják a není povolený střílet.... RE: To si jeste rozmyslim jestli te vemu ..no ale aspon usetrim na vstupu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 Vstup se platí za jedno auto 400Kč, takže ušetčim já :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 Já fičim v sobotu ráno,jede někdo s práglu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 Vstup se platí za jedno auto 400Kč, takže ušetčim já :p RE: Jakoze zaplatis vstup, a ja cestu-naftu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 já S tebou počítám pane kolego Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 já S tebou počítám pane kolego ok, jen budu nabírat moodyho na Invalidovně, nevím v kolik ale předpokládám že aby mohl fotit tak bude brzký odjezd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 (editace) Vstup se platí za jedno auto 400Kč, takže ušetčim já :p RE: Jakoze zaplatis vstup, a ja cestu-naftu ? Kolik je tam vstup bez auta? ok uz vim .) Editováno: 20. Srpen 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 ne ne...jezdil jsem od druhých válek,na jaře jsem nebyl a myslím že přeplněný letiště a 80%magorů mít nemusím...ještě že nemám zbroják a není povolený střílet.... Teď už je to v pohodě, teď to tam hlídají s painbolkama a v noci se nesmí jezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Já ještě nevím jestli pojedu.Nevím jak v práci, ale chtěl bych přijet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 (editace) ne ne...jezdil jsem od druhých válek,na jaře jsem nebyl a myslím že přeplněný letiště a 80%magorů mít nemusím...ještě že nemám zbroják a není povolený střílet.... Teď už je to v pohodě, teď to tam hlídají s painbolkama a v noci se nesmí jezdit. RE: j celkem se snazej ale stejne se to neda uhlidat....ja tam pres noc asi nebudu, uz kuli tomuhle... Editováno: 21. Srpen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.