Publikováno Srpen 9, 200718 r Tak co kdo jede ? ..vim, ze je to masovka, ale par libovek se tam urcite ukaze, a sprinty na letistni ploste taky nejsou k zahozeni Upraveno Srpen 10, 200718 r od JasteR
Srpen 10, 200718 r Já bych jel, ALE nemám vstřiky a čip a vzhledem k tomu, že sem na dovolený - TAK MÁM SMŮLU.
Srpen 12, 200718 r Já bych jel, ALE nemám vstřiky a čip a vzhledem k tomu, že sem na dovolený - TAK MÁM SMŮLU. ty jeste od nas nemas trysky a chip????Tak to musime napravit neee??????
Srpen 12, 200718 r Autor Já bych jel, ALE nemám vstřiky a čip a vzhledem k tomu, že sem na dovolený - TAK MÁM SMŮLU. ty jeste od nas nemas trysky a chip????Tak to musime napravit neee?????? RE: leda ze by si mel trysky z 1,8T audi TT Quattro 154Kw a sw na benzin....
Srpen 15, 200718 r V ty dobe je HipHop Kemp takze nee. jn,nektery akce se proste jak naschval musej prekryvat,ale mimoň tentokrat na 70% ..HH kemp pak u kamose skuknu z fotek a videii a pokad by se nekomu stalo ,ze bych ho poznal a treba pozdravil''Dobrý den'' ,tak budu asi stejne strapatej jako na fotce v profilu... Upraveno Srpen 15, 200718 r od Jeronymo
Srpen 15, 200718 r ne ne...jezdil jsem od druhých válek,na jaře jsem nebyl a myslím že přeplněný letiště a 80%magorů mít nemusím...ještě že nemám zbroják a není povolený střílet....
Srpen 16, 200718 r Já pojedu s Jasterem, tak doufám, že se počasí nezbouří. btw. jaster furt mluví o tom Lupo, tak sem zvědavej jestli přijedou.
Srpen 16, 200718 r Já mimořádně po 2 letech se pojedu podívat,doufám že nebudu svého rozhodnutí litovat
Srpen 18, 200718 r Autor ne ne...jezdil jsem od druhých válek,na jaře jsem nebyl a myslím že přeplněný letiště a 80%magorů mít nemusím...ještě že nemám zbroják a není povolený střílet.... RE: To si jeste rozmyslim jestli te vemu ..no ale aspon usetrim na vstupu
Srpen 19, 200718 r Autor Vstup se platí za jedno auto 400Kč, takže ušetčim já :p RE: Jakoze zaplatis vstup, a ja cestu-naftu ?
Srpen 19, 200718 r já S tebou počítám pane kolego ok, jen budu nabírat moodyho na Invalidovně, nevím v kolik ale předpokládám že aby mohl fotit tak bude brzký odjezd
Srpen 20, 200718 r Vstup se platí za jedno auto 400Kč, takže ušetčim já :p RE: Jakoze zaplatis vstup, a ja cestu-naftu ? Kolik je tam vstup bez auta? ok uz vim .) Upraveno Srpen 20, 200718 r od Jeronymo
Srpen 20, 200718 r ne ne...jezdil jsem od druhých válek,na jaře jsem nebyl a myslím že přeplněný letiště a 80%magorů mít nemusím...ještě že nemám zbroják a není povolený střílet.... Teď už je to v pohodě, teď to tam hlídají s painbolkama a v noci se nesmí jezdit.
Srpen 21, 200718 r Autor ne ne...jezdil jsem od druhých válek,na jaře jsem nebyl a myslím že přeplněný letiště a 80%magorů mít nemusím...ještě že nemám zbroják a není povolený střílet.... Teď už je to v pohodě, teď to tam hlídají s painbolkama a v noci se nesmí jezdit. RE: j celkem se snazej ale stejne se to neda uhlidat....ja tam pres noc asi nebudu, uz kuli tomuhle... Upraveno Srpen 21, 200718 r od JasteR
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.