Bazz Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Nazdárek pánové mám velký problém hledal jsem to tu ,ale nenašel mám octu 1.9 TDI 2002 a nemůžem s bráchou nastavit servis na olej aby se mi po 10000km vždy připoměl přostě to nastavíme podle té nápovědy a nejde mi to prosím může mi to nikdo popsat polopaticky v tomhle dost plavu na mé octě byl prodloužený interval ale ten už někdo změnil mám MAXI-DOT děkuji za radu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Nazdárek pánové mám velký problém hledal jsem to tu ,ale nenašel mám octu 1.9 TDI 2002 a nemůžem s bráchou nastavit servis na olejaby se mi po 10000km vždy připoměl přostě to nastavíme podle té nápovědy a nejde mi to prosím může mi to nikdo popsat polopaticky v tomhle dost plavu na mé octě byl prodloužený interval ale ten už někdo změnil mám MAXI-DOT děkuji za radu . s Stiahni si aj VIS tam su navody na vsetko mozne az ho nemas napis na dialmalcov@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.