DIAGNOSTIK Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 (editace) Měl bych dotázek,kolika lidem se tohleto stalo a jak to řešili.Něco jsem se dočet,autoexpert č.7 a něco z povolaných ůst slyšel.V oblasti severních čech a okolí se prý vyskytujou pumpy,kde něměčtí dovozci vozí benzín a od nás,aby nejeli po prázdnu, vozí řepku.V německu ji stočí,ale cisternu nepročistí a ten zbytek ,co nevyteče ,smíchají zase s benzínem a vezou ho zase k nám.A té řepky je tam natolik dost,že to pěkně zalepí pístní kroužky,atd.Ve vnitř motoru to vypadá tak,jakoby tam někdo nalil nějakou fermež,pryskyřici.Motor po smrti.Něco podobného se mi tu stalo a auto tankovalo v čechách.Tak jak jste vyřešili opravu motoru? Editováno: 12. Srpen 2007, autor: DIAGNOSTIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Zatím co jsem já o tom četl, tak jedině na záruku to řeší....pokud to jde. Jinak je to otázka. Pokud to způsobilo nekvalitní palivo a lze to prokázat, je možné to řešit přes havarijku. Pojišťovna si to pak s viníkem dořeší sama. No motor je KO a nikdo se nezná k odpovědnosti. Doporučuji: netankovat nový benzín, vzít vzorek a nechat to otestovat přímo na přítomnost řepky a pak se uvidí. Pokud je tam řepka a máš havarijku je to dle mého mínění pojistná událost. No a když je řepka a není havarijka tak je chudák v pasti. Jedině trestní oznámení na neznámou osobu, která do nádrže nalila řepkový olej. Určitě bych nešel na tu benzínku kde mi to prodali(jen je nechte pěkně, ať to rovnou řeší s policisty). Jenom bych policajtům dal info, že naposledy jsem tankoval tam a tam, a že zřejmě mi tam někdo musel ten řepkový olej nalít potom. No a sledoval bych cvrkot a doufal, že to někdo bude mít chuť řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Měl bych dotázek,kolika lidem se tohleto stalo a jak to řešili.Něco jsem se dočet,autoexpert č.7 a něco z povolaných ůst slyšel.V oblasti severních čech a okolí se prý vyskytujou pumpy,kde něměčtí dovozci vozí benzín a od nás,aby nejeli po prázdnu, vozí řepku.V německu ji stočí,ale cisternu nepročistí a ten zbytek ,co nevyteče ,smíchají zase s benzínem a vezou ho zase k nám.A té řepky je tam natolik dost,že to pěkně zalepí pístní kroužky,atd.Ve vnitř motoru to vypadá tak,jakoby tam někdo nalil nějakou fermež,pryskyřici.Motor po smrti.Něco podobného se mi tu stalo a auto tankovalo v čechách.Tak jak jste vyřešili opravu motoru? Už jsem o tom slyšel, říkal mi to známý technik ze škodovky (zřejmě to máte ze stejného zdroje). On mi tvrdil, že nejvíc trpí vstřikovače, které se zalepí a musí měnit. U nás na moravě prý můžeme být v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 18. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 V klidu ano,ale nesmí to auto přijet z čech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 A od ledna se bude přimíchávat řepka do benzínu normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 A od ledna se bude přimíchávat řepka do benzínu normálně do nafty. a né řepka ale MEŘO. A už se přidává dnes. Do benzínu líh. A ten už se taky dává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 19. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 Doufám,že se to bude dosti hlídat a taky případné nedostatky hned pokutovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.