Pepa72 Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Ahoj, auto mám nové na lízačku a tak mne tato nabídka zaujala. Jedná se o to, že po krádeži tato pojišťovna doplatí rozdíl peněz co zaplatí pojišťovna na havarijce-all risk a pořizovací cenou vozu. Cena na čtyři roky, jednorázová platba 12000kč, pojištění spoluúčasti spolu s Maxigepem 15000kč. Také na tři roky. Není to málo, ale když octy se kradou... Má někdo, funguje to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Doplatí jaký rozdíl??? Kde vezmou tu "skutečnou" cenu??? Zase jen a jen z tabulek. Podle mě je to celkem slušnej chyták na peníze, už jen to, že se to platí dopředu na 4 roky je minimálně divné. Před 2 měsíci jsem nechával pojistit auto - kompet havarijka+odcizení, a spočítali mi hodnotu auta na dost luxusní cenu. Takže bych si spíš nechal udělat odhad a nabídky od víc pojišťoven - radím z vlastní zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa72 Vloženo 14. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 (editace) Doplatí jaký rozdíl??? Kde vezmou tu "skutečnou" cenu??? Zase jen a jen z tabulek. Podle mě je to celkem slušnej chyták na peníze, už jen to, že se to platí dopředu na 4 roky je minimálně divné. Před 2 měsíci jsem nechával pojistit auto - kompet havarijka+odcizení, a spočítali mi hodnotu auta na dost luxusní cenu. Takže bych si spíš nechal udělat odhad a nabídky od víc pojišťoven - radím z vlastní zkušenosti Cenu berou z prodejní smlouvy-za kolik jsi koupil tolik dostaneš ve výsledku. Sorry můj omyl, né na 4 roky ale na 3 roky dopředu Tady se jedná o lizačku, peníze z pojistky nedostaneš primárně ty, ale škofin, ten si započítá manipulace, amortizace..... a pak ti něco dá, a maxima doplatí ten rozdíl do nového auta, jukni na stránky Pokud máš auto za hotové tak tě nikdo neoškube tolik jako na lízačku Editováno: 14. Srpen 2007, autor: Pepa72 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Doplatí jaký rozdíl??? Kde vezmou tu "skutečnou" cenu??? Zase jen a jen z tabulek. Podle mě je to celkem slušnej chyták na peníze, už jen to, že se to platí dopředu na 4 roky je minimálně divné. Před 2 měsíci jsem nechával pojistit auto - kompet havarijka+odcizení, a spočítali mi hodnotu auta na dost luxusní cenu. Takže bych si spíš nechal udělat odhad a nabídky od víc pojišťoven - radím z vlastní zkušenosti Cenu berou z prodejní smlouvy-za kolik jsi koupil tolik dostaneš ve výsledku. Sorry můj omyl, né na 4 roky ale na 3 roky dopředu Tady se jedná o lizačku, peníze z pojistky nedostaneš primárně ty, ale škofin, ten si započítá manipulace, amortizace..... a pak ti něco dá, a maxima doplatí ten rozdíl do nového auta, jukni na stránky Pokud máš auto za hotové tak tě nikdo neoškube tolik jako na lízačku O něčem takovém právě přemýšlím i já,tady je odkaz a můžu vědět vaše názory? Díky http://www.maxima-as.cz/carins.php?id=01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa72 Vloženo 18. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 (editace) Tak pojištěno, pokud se nedej bůh něco stane tak zaplatí rozdíl. Snad to radši nebudu potřebovat... Pozor na devadesát dní od prodeje, poté 100procent prodejní ceny, potom to klesá. Editováno: 18. Srpen 2007, autor: Pepa72 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 máte někdo ještě zkušenost s MAXIMOU ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Boček Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 máte někdo ještě zkušenost s MAXIMOU ??? Dělám pro makléře a úrazové pojistky platí Maxima bez nejmenších problémů,auta jim likliduje AXA a až na občasnou blbou náladu liklidátora jsem s nima problém neměl,ale i tak Ti přeju abys to nemusel zkoušet :-) Kdyby byl problém při liklidaci tak se ozvěte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.