hanuiv Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Dovolím si položit dva dotazy: 1. Jak jde odmontovat vnitřní zpětné zrcátko. U všech vozů (kromě Trabanta a Š120) šlo vnitřní zrcátko vyjmout aby bylo možno vyčistit sklo. Jde to i u O2? Nerad bych aby mi zrcátko zůstalo v ruce nevratně... 2. Chtěl bych samostmívací verzi zrcátka s dešťovým senzorem. Jde namontovat pokud jím vůz nebyl původně vybaven? Funguje nějak ta stěračová automatika? Dělal to někdo? Jsou s tím zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 No mě by zajímalo, jestli jde sehnat a namontovat vnější zatmavovací, pokud mám vnitřní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Dovolím si položit dva dotazy:1. Jak jde odmontovat vnitřní zpětné zrcátko. U všech vozů (kromě Trabanta a Š120) šlo vnitřní zrcátko vyjmout aby bylo možno vyčistit sklo. Jde to i u O2? Nerad bych aby mi zrcátko zůstalo v ruce nevratně... 2. Chtěl bych samostmívací verzi zrcátka s dešťovým senzorem. Jde namontovat pokud jím vůz nebyl původně vybaven? Funguje nějak ta stěračová automatika? Dělal to někdo? Jsou s tím zkušenosti? Já myslím, že oddělat nejde a pokud bys chtěl samozatmavovací se senzory, tak je podle mě třeba celý nový komplet sklo+zrcátko, ale ještě se na to podívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanuiv Vloženo 22. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Študoval jsem moudrou knihu (tuším ji vydala Grada) o Š OII a tam je řečeno, že demontáž se provádí pootočením zrcátka doleva a zpětná montáž se provádí nasazením a pootočením doprava. Já to zkoušel, ale nějak mi to nešlo. Jelikož mi ale při výměně skla staré zrcátko nechali, tak si myslím, že to není komplet se sklem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Zrcátko možná sundáš kroucením, ale držák, zrcátka je nalepený na skle a o ten jde v případě senzorů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Držák zrcátka je na sklo lepený, tak předpokládám, že by šel asi opatrně odříznout nebo nahřát a pak oddělat..postup určitě bude v DP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Chapi jdete na to dobře , Nedávno tu na foru někdo žešil preoblém se zrcátkemn. Myslím, že si ho chtěl vyčistia a když ho nasazoval tak mu ruplo čelní sklo. Tak pozor na to ať nedopdnete stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Polkud byste opravdu chtěli lepit držák na sklo nesmí se to v žádném případě např vteřinovým lepidlem - vylopupne se i se sklem. Je na to spec lepidlo s tkaninou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Jj, dobrá, ale pokud mu jde o dešťový senzor, je tam úplně jiný držák.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Vím na naší Octě TDI 81Kw jew dešťový senzor origo tovární. Když jsme měnili čelní sklo tak servis musel objednat origo sklo se senzorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Nebude spíš na tom skle jen nějaká "aktivní" ploška kvůli senzoru? Samotný senzor je na držáku zrcátka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Taky si myslím, že to je takhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majtik Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 (editace) Zdravím, můžete mi někdo prosím změřit jak daleko je úchyt zrcátkja na sklo od tmavé zony na skel u OII ( obyč. sklo, bez deštového senzoru, obyč. zrcátko). Byl jsem na výměně čelního skla a te'd mám takový blbý pocit, že je to zrcátko níž , než bylo: 1. zdá se mi že hůř vidím na semafory - vadí mi ve výhledu 2. Mezi horním okrajem zrcátka a začátkem černé ( protisluneční ) zóny ve střední části skla je asi 1 cm mezírka, kterou mi občas svítí slunce do očí ( což se mi dřív nestávalo ). Jelikož si myslím, že mi tam dávali zpátky moje staré zrcátko ( aspoň teda vypadá stejně ), tak ho snad fakt nalepili níže. Nebo je to jen můj subjektivní pocit ? Pokud by fakt bylo níž, jak ho přelepím i s úchytkou výše ? Editováno: 12. Říjen 2010, autor: majtik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 Zdravím, je to tu dlouho bez odpovědí, tak snad se ještě někdo ozve, mám OII s deštákem a chci nalepit sluneční pruh, a kvůli tomu chci sundat zrcátko, jak se sundavá?? Nechci do toho jít velkou silou abych něco nevylomil nebo nezničil. Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 7. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2017 Ahoj kluci,ja mam jiny problem mam oc pred fl. A resim problem jak ho nasadit aby nepadalo mam destovy senzor a vubec me tam nechce drzet,je to nasunute na plisky,zajistuje se to necim?nebo ty plisky uz mam tak vymackane,ze nejake napruzeni pomuze?nemate nekdo popr.detail jak se to zajistuje?dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.