tomina Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Potrebuji zapojit na neobsazenou pojistku tempomat. Ale nevim jaky rozmer kontaktu potrebuji na osazeni pojistkove pozice. Je stejny jako v ISO konektoru radia? Jestli ne, mohl by mi nekdo napsat rozmer abych si ho moch ve skodovce koupit? Jeste jaky odber ma tempomat? Podle me to bude jen nekolik mA, takze by mela stacit nejslabsi pojistka..je to tak? Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 22. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Potrebuji zapojit na neobsazenou pojistku tempomat. Ale nevim jaky rozmer kontaktu potrebuji na osazeni pojistkove pozice. Je stejny jako v ISO konektoru radia? Jestli ne, mohl by mi nekdo napsat rozmer abych si ho moch ve skodovce koupit? Jeste jaky odber ma tempomat? Podle me to bude jen nekolik mA, takze by mela stacit nejslabsi pojistka..je to tak? Diky! Prosiiim poradte...urcite to vi kazdej trosku lepsi Octavko-elektrikar...a me to usetri spoustu casu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 dej to na pojistku č.5 7,5A a mas pokoj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Do "male" pozice treba N_906_844_01 (prurez dratu od 0,5 do 1mm), do velke N_907_326_01 (prurez dratu od 0,5 do 1mm). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 23. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Do "male" pozice treba N_906_844_01 (prurez dratu od 0,5 do 1mm), do velke N_907_326_01 (prurez dratu od 0,5 do 1mm). To sem presne potreboval a jeste mi rekni jesi to nahodou neni stejnej jako se dava do ISO konektoru radia...tech mam totiz mraky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 do malé pozice pro pojistku 1 - 23 pasuje ten samý pin, co je v ISO kon. u rádia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.