Publikováno Srpen 22, 200718 r Cau lidi.Potrebuju pomoct se silentblokama.Jsem tady nekde nasel ze se muzou dat silentbloky ze Seat Ibiza Cupra.No a ja je budu v Nedeli menit tak chci poradit jestli nekdo ma a jaky jsou.Nebo dat origo.Dik
Srpen 22, 200718 r Cau lidi.Potrebuju pomoct se silentblokama.Jsem tady nekde nasel ze se muzou dat silentbloky ze Seat Ibiza Cupra.No a ja je budu v Nedeli menit tak chci poradit jestli nekdo ma a jaky jsou.Nebo dat origo.Dik ahoj dost se to probírala tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...57&hl=cupra je tam i pár zkušeností uživatelů
Srpen 22, 200718 r Autor JJ ja jen ze to ted budu delat tak na rychlo a chtel jsem nejake nove info. Ale jinak dik.
Srpen 23, 200718 r JJ ja jen ze to ted budu delat tak na rychlo a chtel jsem nejake nove info. Ale jinak dik. já je na fábce měl taky, byly supr-hlavně myslim že to něco vydrží!! , ale byly potom víc cejtit vybrace do volantu, od silnice i jakoby od motoru, při rozjezdu(ale já zase měl kompletní sportovní podvozek a kapánek širší kola než origo..
Srpen 24, 200718 r JJ ja jen ze to ted budu delat tak na rychlo a chtel jsem nejake nove info. Ale jinak dik. já je na fábce měl taky, byly supr-hlavně myslim že to něco vydrží!! , ale byly potom víc cejtit vybrace do volantu, od silnice i jakoby od motoru, při rozjezdu(ale já zase měl kompletní sportovní podvozek a kapánek širší kola než origo.. HEHE, ze Kapanek. :)
Srpen 25, 200718 r Autor Uz mam ty na tu ibizu tak je tam asi dam.Kdyz to nebudo ono tak to vymenim za origo
Srpen 29, 200718 r Uz mam ty na tu ibizu tak je tam asi dam.Kdyz to nebudo ono tak to vymenim za origo myslim, že neuděláš špatně!!
Srpen 29, 200718 r JJ ja jen ze to ted budu delat tak na rychlo a chtel jsem nejake nove info. Ale jinak dik. já je na fábce měl taky, byly supr-hlavně myslim že to něco vydrží!! , ale byly potom víc cejtit vybrace do volantu, od silnice i jakoby od motoru, při rozjezdu(ale já zase měl kompletní sportovní podvozek a kapánek širší kola než origo.. HEHE, ze Kapanek. :) o pár palců
Srpen 29, 200718 r Uz mam ty na tu ibizu tak je tam asi dam.Kdyz to nebudo ono tak to vymenim za origo tak to upřímnou soustrast při vylisování , budeš spokojenej, mám je a neměnil bych
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.