Vany Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Cau lidi.Potrebuju pomoct se silentblokama.Jsem tady nekde nasel ze se muzou dat silentbloky ze Seat Ibiza Cupra.No a ja je budu v Nedeli menit tak chci poradit jestli nekdo ma a jaky jsou.Nebo dat origo.Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Cau lidi.Potrebuju pomoct se silentblokama.Jsem tady nekde nasel ze se muzou dat silentbloky ze Seat Ibiza Cupra.No a ja je budu v Nedeli menit tak chci poradit jestli nekdo ma a jaky jsou.Nebo dat origo.Dik ahoj dost se to probírala tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...57&hl=cupra je tam i pár zkušeností uživatelů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 22. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 JJ ja jen ze to ted budu delat tak na rychlo a chtel jsem nejake nove info. Ale jinak dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 JJ ja jen ze to ted budu delat tak na rychlo a chtel jsem nejake nove info. Ale jinak dik. já je na fábce měl taky, byly supr-hlavně myslim že to něco vydrží!! , ale byly potom víc cejtit vybrace do volantu, od silnice i jakoby od motoru, při rozjezdu(ale já zase měl kompletní sportovní podvozek a kapánek širší kola než origo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 JJ ja jen ze to ted budu delat tak na rychlo a chtel jsem nejake nove info. Ale jinak dik. já je na fábce měl taky, byly supr-hlavně myslim že to něco vydrží!! , ale byly potom víc cejtit vybrace do volantu, od silnice i jakoby od motoru, při rozjezdu(ale já zase měl kompletní sportovní podvozek a kapánek širší kola než origo.. HEHE, ze Kapanek. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Tu je tiež jedna možnosť: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=13060 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 25. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 Uz mam ty na tu ibizu tak je tam asi dam.Kdyz to nebudo ono tak to vymenim za origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Uz mam ty na tu ibizu tak je tam asi dam.Kdyz to nebudo ono tak to vymenim za origo myslim, že neuděláš špatně!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 JJ ja jen ze to ted budu delat tak na rychlo a chtel jsem nejake nove info. Ale jinak dik. já je na fábce měl taky, byly supr-hlavně myslim že to něco vydrží!! , ale byly potom víc cejtit vybrace do volantu, od silnice i jakoby od motoru, při rozjezdu(ale já zase měl kompletní sportovní podvozek a kapánek širší kola než origo.. HEHE, ze Kapanek. :) o pár palců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Uz mam ty na tu ibizu tak je tam asi dam.Kdyz to nebudo ono tak to vymenim za origo tak to upřímnou soustrast při vylisování , budeš spokojenej, mám je a neměnil bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 29. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Uz je tam mam a jsou .Tak ze dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Uz je tam mam a jsou .Tak ze dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.