Igor Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Makov: Skús to stiahnuť odtiaľto http://uploaded.to/?id=ajc1jx. Malo by to byť OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrC Vloženo 4. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Jsou tam ale chyby, pracuji na nove verzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrC Vloženo 4. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 tak jsem pár věcí opravil, stahujte, jezděte, zapisujte, zkoušejte, zlepšujte.... očekávám reakce. Ještě něco by to chtělo, ale nemám čas... Pokud to bude všechno sedět a bude bez chyb, taky pište.... Kniha_jizd_PetrC_BETA.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 tak jsem pár věcí opravil, stahujte, jezděte, zapisujte, zkoušejte, zlepšujte....očekávám reakce. Ještě něco by to chtělo, ale nemám čas... Pokud to bude všechno sedět a bude bez chyb, taky pište.... mne tam chyba moznost tankovat benzin aj LPG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superflo Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Diky moc velmi dobry program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Dakujem Igor, uz to ide. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomson Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Jsem na tom stejně. Taky to neotevřu - samotný zazipovaný soubor nemá extenzi - proto nejde asociovat s Excelem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 (editace) Sorry ale Lama si ty, zip subor sa standardne otvara winzipom a nie winrarom. Skusil som to na inom PC kde mam aj winzip a winrar a otvorit to nejde. Takze ocakavam konstruktivny postup, ako sa to da otvorit a nie odpovede o problemoch medzi PC a stolickov. Mě to taky otvírá winar, zip mi otvírá gatě. Editováno: 27. Prosinec 2007, autor: prtko5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Kua chlapi, nic proti vašemu hraní si se zipy a winrary, ale je to tak velký problém dát sem ten excelovský soubor nezkomprimovaný??? Vždyť se tu neřeší nic jiného než komu to jde a komu to nejde rozbalit Kolik takový xls soubor má nezabalený, 200-300kB? Tak proč to pořád balit.... BTW: a i kdyby byl ten soubor velký, tak proč to nezabalit ve winraru, kterým se tu tak oháníte, jako samorozbalovací soubor s příponou exe, to by pak rozbalil každý i bez jakýchkoliv nainstalovaných komprimačních programů na svém pc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.