libero Vloženo 13. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanast Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Mám trošku dilema. Na mojí Octavii I jsem již 2x měnil stahovačky ve všech dveřích. Když mi okno spadlo poprvé, tak jsem koupil originál a ten asi po dvou letech odešel taky. Od té doby kupuju neoriginály, ale jak jsem psal ty odcházejí taky. Myslíte si, že mám zkusit opět originál za dvojnásobnou cenu? Nebo to prostě tak je a je jedno jestli je to originál nebo neoriginál? Už mě to fakt štve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3skac11 Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 ... stahovacka sa pokazila aj mne na Fabii. Super návod je tu: http://www.fabiaauto.cz/skoda-fabia/vymena-stahovacky-skoda-fabia Náhradný plast zoženiete tu: http://www.skoda-diely.sk/eshop/6y0837460xxx-opravna-sada-spustace-okien.html Oprava sa mi podarila vďaka suprovému návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafe Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 Zdravím , také mě odešla stahovačka u řidiče, koupil jsem orig. od cc-autodíly namontoval vše bylo v pořádku okno jezdilo normálně ale ted po měsíci mě tak v půlce stahování okna lupne (lupe nahoru i dolů jako by přeskočí) mám to rozdělat ?? Nevím co je tam špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stany Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Taky me prestalo fungovat predni leve oko od ridice,okno vubec nejde dolu,takze to asi muze byt i motorkem nebo vymenit celou stahovacku, kupoval nekdo tuhle cinskou verzi a zkusenosti: http://www.cc-autodily.cz/spoustec-skla-bez-mot-21_21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Ja to vyřešil trochu prasácky, ale cca 3 měsíce to tak už mám a žádná porucha se nedostavila a funguje to snad i možná trochu lepe jak když tam byli ti staří předface jezdci. Takže lze opravit i předface přední stahovačku za pomocí pouze dvou nových plastu za cca 33,- Kč/ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davomut Vloženo 18. Červen 2016 Sdílet Vloženo 18. Červen 2016 (editace) Tak jsem taky potřeboval nové plasty stahovačky do Octavie I ´97. Na Octávku už se koupit nedají (pokud máte ty starší úchyty/svěrky na sklo), každopádně pro VW Polo Clasic/Seat Ibiza a snad ještě pro nějaký další je to naprosto stejný a ty se koupit dají, jen škoda, že vám to v žádném autorizovaném obchodě neporadí. Co si pak má člověk myslet, když si k nim jde něco koupit a chce poradit... Každopádně nejlevněji se tyto plasty dají koupit např. na ebay, nebo aliexpressu. Pokud vyhledáte např. "VW POLO CLASSIC WINDOW REGULATOR" Já mam objednáno za $5.99, tak uvidim jak to dopadne Jen bycha na levá/pravá, střední část je natočená na jednu, nebo druhou stranu. Editováno: 18. Červen 2016, autor: Davomut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
66kw 4x4 Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 (editace) Kluci vyměnil jsem stahovačky u zadních dveří,jedná se 2000 už s novým ,,ksichtem´´,pravá chodí normálně levá chodí obráceně jak od řidiče tak i ovládáním na zadních dveřích.Chci se optat v čem by mohl bejt problém?????Děkuji Editováno: 22. Červenec 2016, autor: 66kw 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabinek Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 (editace) a neotočil jsi nějak motorek? Editováno: 22. Červenec 2016, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
66kw 4x4 Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 Měnil jsem celou stahovačku jako celek,chodí to jak víno pohoda nic nevrže nic nedře akorát to maká obráceně )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabinek Vloženo 23. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2016 před 10 hodinami, 66kw 4x4 napsal: Měnil jsem celou stahovačku jako celek,chodí to jak víno pohoda nic nevrže nic nedře akorát to maká obráceně )) To je divný, to by chtělo vidět.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.