Jero Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 caute chlapi!Chysta se dalsi rocnik Koprivnice tuning show ,,tak kdo planuje prijezd??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 1.9 je zajímavější akce-Den otevřených dveří v TATŘE a je dobrý program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 (editace) 1.9 je zajímavější akce-Den otevřených dveří v TATŘE a je dobrý program 1.9 mozna ,ale sraz je 8meho ...Jen se ptam kolik vas tam pripadne bude.... http://www.tuningtech.cz/ Editováno: 27. Srpen 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 to je dost z ruky, navíc jsem na konferenci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Pokud vyjde počasí, přijdu se podívat, po poslední Kopřivnici jsem docela namlsaný, konečně to začíná být zase fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Jedem asi taky podle casu a hlavne pocasi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 zatim o tom jenom premyslim,podle pocasi a nalady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 caute chlapi!Chysta se dalsi rocnik Koprivnice tuning show ,,tak kdo planuje prijezd??? jasne jeduuuuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Taky bych se jel podívat ale záleží na počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Rad bych, ale jsem na firemni akci. Nechtel by nekdo, kdo pojede poskytnout fotky pro CzechTuning.cz? Predem dik. O vikendu jsem byl na morave, tenhle vikend buduna morave taky ale zel se na seaz nedostanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Snad to pocasi vyjde,ale Podle toho co vidim v TV.,jak se nam to na horach hezky bělí... tak pevne doufam ,ze ten srazik nebude na snehu ,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Rad bych, ale jsem na firemni akci. Nechtel by nekdo, kdo pojede poskytnout fotky pro CzechTuning.cz? Predem dik. O vikendu jsem byl na morave, tenhle vikend buduna morave taky ale zel se na seaz nedostanu Pokud tam budu, nafotím a fotky klidně poskytnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Rad bych, ale jsem na firemni akci. Nechtel by nekdo, kdo pojede poskytnout fotky pro CzechTuning.cz? Predem dik. O vikendu jsem byl na morave, tenhle vikend buduna morave taky ale zel se na seaz nedostanu Pokud tam budu, nafotím a fotky klidně poskytnu. taky tak,pokad se pojede fotecky budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 tak panove tesim se na fotky,doufam ze aspon nekdo pojedete,ja bohuzel letos nejedu,nahla zmena planu takze letos mi to nevyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 no však uvidíme, jaké to bude, protože momentálně je venku takové počasí, že bez ploutví a šnorchlu snad ani nemá cena vycházet ven... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Byl jsem a nic moc Pár fotek mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 velice ubohé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 jak to tak vidim tak ani nevadi ze sem letos nemoh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 byla tam fabie od axonu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Po dlouhem vahani jsem nakonec taky nikam nevyrazel,,,, ale prej jsem o nic neprisel.Kolega co se jel podivat rikal ,ze to bylo o nicem... Ani se nedivim pri tomhle pocasi.. . Kazdopadne chlapi kdo byl nahodte nejake to foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabio Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Šmoulo fabie od axonu tam nebyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Taky jsem byl, ale bylo to slabší, na jaře to bylo asi o 70 % lepší, ale co se dá dělat, při takovém počasí se to asi dalo čekat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Taky jsem byl, ale bylo to slabší, na jaře to bylo asi o 70 % lepší, ale co se dá dělat, při takovém počasí se to asi dalo čekat... TOTTI a mas nejake fotecky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 takze teda nebude soutezit v budejkach... @fabio, doufam ze ty budes v budejovicich? prijedes taky v patek odpoledne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Taky jsem byl, ale bylo to slabší, na jaře to bylo asi o 70 % lepší, ale co se dá dělat, při takovém počasí se to asi dalo čekat... TOTTI a mas nejake fotecky?? Jo, mám, pár jich tady dám, tak se mrkněte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.