Vytlacil Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Ahoj, dokaze mi prosim nekdo poradit - potreboval bych cislo dilu kovove (nebo je to imitace kovu/plast, nevim) plakety na radici paku O II 6 gang/2007. Predpokladam, ze stejne jako v pripade F a S jde o vymenitelny dil. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Jo, uz jsem na to taky koukal a je to (mel by byt) vymenitelny dil...Ale momentalne nemam ETKU nainstalovanou, takze cislo dilu nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Ahoj, dokaze mi prosim nekdo poradit - potreboval bych cislo dilu kovove (nebo je to imitace kovu/plast, nevim) plakety na radici paku O II 6 gang/2007. Predpokladam, ze stejne jako v pripade F a S jde o vymenitelny dil. Diky Tak to existuje podle Etky jako "Sada opravarenská plaketka pro 6-stupň.mech.převodovku" číslo 1Z0798002 za cca 113,- Kč a 1Z0798005 v provedení RS za cca 184,- Kč. Snad jsem koukal dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 31. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Ahoj, dokaze mi prosim nekdo poradit - potreboval bych cislo dilu kovove (nebo je to imitace kovu/plast, nevim) plakety na radici paku O II 6 gang/2007. Predpokladam, ze stejne jako v pripade F a S jde o vymenitelny dil. Diky Tak to existuje podle Etky jako "Sada opravarenská plaketka pro 6-stupň.mech.převodovku" číslo 1Z0798002 za cca 113,- Kč a 1Z0798005 v provedení RS za cca 184,- Kč. Snad jsem koukal dobře super, to je presne ono! moc dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 už tam máš tu plaketku?Taky by se mi tam libila a nemusel bych kupovat celou řadičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Já jsem měnil plaketku nedávno, opravdu je to ta opravárenská sada a celá plaketka je tam pouze namáčknutá, takže stačí šroubovákem opatrně vytalčit a natlačit novou, u mě na kožené řadičce to šlo perfektně, jelikož kůže je velmi pružná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molcan Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 já také schaním plaketu na radici paku O II 6 gang,mohl by mi někdo poradit,kde jí koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 molcan: v každom škoda servise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 molcan: No nejlíp asi ve škodaservisu, vzhledem k tomu, že to stojí pár desetikaček, tak bych to vůbec neřešil zbytečně složitě alternativně...ve škodovce ti to do druhýho dne seženou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 mě bude stačit klasická plaketka 5G chrom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 (editace) můžu poprosit o napsáni kodu z ETKY i pro 5-ti stupňovou plaketku, díky. Edit : písmenko Editováno: 28. Únor 2009, autor: rmx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 1Z0 798 001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 1Z0 798 001 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 A co cislo pro 7G DSG? Predem dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jen plaketka pro DSG není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak to je pech Nejake jine reseni? Mam ji skrablou od zlodeje, kdyz mi kradl navi A v servisu jsme si toho nevsimli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Chystám se na výměnu kompletní řadičky - u staré se mně začal loupat chrom na horním výčku (označení kvaltů). Neměnil jste to někdo?Rád bych věděl jak na to a na co si dát pozor. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 (editace) Pokud mas manual, tak se da sehnat samotna plaketka s razenim.. U automatu je ale nutne menit komplet radicku. Pokud by te zajimala vymena samotne plaketky, tak vice info tady Editováno: 26. Květen 2009, autor: P.T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Díky za info - to jsem netušil, že jde vyměnit samtná plaketka a už mám objednanou celou řadičku včetně spodní manžety za cca 900,- Kč. Tak už to musím vyměnit celé. Technik v autorirovaném servisu Škoda kde jsem řadičku objednal mně na to neupozornil, že se dá vyměnit pouze plaketka. Mám řadící páku v pořádku jen je trochu odřený (oloupaný) chrom na plaketce se symboly rychlostí. Dnes se tam zastavím a zkusím se ho zeptat jestli jsou schopni objednat samotnou plaketku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Jasný, stačí vyměnit plaketku, je to položka za pár korun a montáž je asi na dvě a půl minuty - stačí starou "vyloupnout" a novou natlačit - drží to tam jen tak "samo sebou" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Tak je to OK koupil jsem novou plaketku za 119,-Kč a výměna trvala asi 30 vteřin - opravdu je to vyměněné raz-dva...:-)) Tak díky všem za info...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pindik Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 jinak plaketka na DSG vyndat jde take, stačí taky pouze vytlačit ale novou asi neseženete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taurus1911 Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_05_plaketka_do_radici_paky_dsg-DSG-OCT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal236 Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Prosim Vás hoši. Nechci zakládat nové téma tak to zkusím tady. Mám nově O II a potřebuji vyměnit komplet řadičku i s manžetou. Sehnal jsem si za dobře 6kvaltovou řadičku, je mezi 5 a 6kvaltovou jinej rozdíl než na nákresu planžety ? Logicky by neměl, ale řeším to poštou a nerad bych pak řešil kdyby náhodou se něco odlišovalo ještě a neseděla. Díky za reakci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 jsou identické, jak píšeš - rozdílná je pouze plaketka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.