SurioMario Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Prijel jsem vecer domu do garaze, trosku jsem si prohlizel nastaveni (poprve s vypnutym motorem a pomerne v tichu ) a co neslysim je podivna symfonie zpod pristrojovky. Chvilku jsem si myslel, ze jsem blazen, kdyz zacinam uvazovat o mysi v motoru , ale po chvilce poslechu jsme dosel k zaveru, ze to zni spis jako relatka. Kazdopadne mi to prijde divny, mate nekdo podobnou zkusenost, nebo je to normalni? Kdyz vypnu klimu (konecne uz poucen o off cudliku ), tak to prestane. Ten zvuk je pri zapnuty klime permanentni, kdyby to trosku zacvakalo a dalo pokoj, tak to asi pochopim, ale tohle mi prislo vic nez divny. Pred dik za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 No nebuj, pokud máš klimatronic...tak existuje soft a ten to odstraní podle Škodovky...že je přímo na jednotce špatná součástka řeší softwarově....dost dobrý co. No já už jsem si zvyknul...to je koncert co??? Ta největší prdel je, že je slyšet úplně nepravidelně třeba jednou za 1000 km. Chce se mi říct další co to slyší.....no počkej až ti bude cvakat relé od klaksónu atd.... Jo jsou to zážitky s našimi miláčky. Po každé opravě si už neřeknu a teď je všechno OK, ale co bude následovat. Prostě tomu autu nevěřím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 občas mi to taky cvakne, neřešim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SurioMario Vloženo 3. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2007 občas mi to taky cvakne, neřešim ted jsem to poslouchal znova a ono opravdu nic jak to bylo poprvy ta to bylo pekny staccato bez konce btw. dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SurioMario Vloženo 3. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2007 No nebuj, pokud máš klimatronic...tak existuje soft a ten to odstraní podle Škodovky...že je přímo na jednotce špatná součástka řeší softwarově....dost dobrý co. No já už jsem si zvyknul...to je koncert co??? Ta největší prdel je, že je slyšet úplně nepravidelně třeba jednou za 1000 km. Chce se mi říct další co to slyší.....no počkej až ti bude cvakat relé od klaksónu atd.... Jo jsou to zážitky s našimi miláčky. Po každé opravě si už neřeknu a teď je všechno OK, ale co bude následovat. Prostě tomu autu nevěřím. tak to je psina, klasnon nastesti nic nedela mam problemy i s radiem, muze to souviset? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gluck202 Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 No nebuj, pokud máš klimatronic...tak existuje soft a ten to odstraní podle Škodovky...že je přímo na jednotce špatná součástka řeší softwarově....dost dobrý co. No já už jsem si zvyknul...to je koncert co??? Ta největší prdel je, že je slyšet úplně nepravidelně třeba jednou za 1000 km. Chce se mi říct další co to slyší.....no počkej až ti bude cvakat relé od klaksónu atd.... Jo jsou to zážitky s našimi miláčky. Po každé opravě si už neřeknu a teď je všechno OK, ale co bude následovat. Prostě tomu autu nevěřím. tak to je psina, klasnon nastesti nic nedela mam problemy i s radiem, muze to souviset? Nejsi prvni ani posledni komu se zdalo ze ma v motoru mys. Ja sem poprve taky zastavil a cumel do motoru, ale ono nic. Sedl sem dovnitr a ono zase. Zapl a vypl sem klimatronic a nasel se vynik. Uz sem byl ve Skodovce at prehraji ten soft, napoprve nepomohlo, tak uvidime priste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 A pokud přehrátí nepomůže ,tak nová informace je o tom,že se vymění nastavovací servomotorky.Jsou modifikované-od listopadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Pánové jdu na výměnu motorků...tak pak dám info jestli už je to tak jak má být.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SurioMario Vloženo 12. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 A pokud přehrátí nepomůže ,tak nová informace je o tom,že se vymění nastavovací servomotorky.Jsou modifikované-od listopadu. pro jaka data vyroby to plati? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 To zjistíš,pokud ti to bude cvakat........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pampaliny Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 To zjistíš,pokud ti to bude cvakat........ Ahoj, mam podobne nepravidelne cvakani/tukani ze stredoveho panelu, ale mam pouze mechanickou klimu. Muze to byt to same nebo neco podobne? mam pocit, ze to tuka mene, kdyz je vypnuty ventilator. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 tak když je vypnutý ventilátor, tak je logicky vypnuto všechno, tak co by tam taky cvakalo, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azaziel Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 rovnako cvaká aj poloautomatická klima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 zkuste tuhle fintu http://www.octavia-elegance.wz.cz/climatronic_nastaveni.html mě to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Tak tohle nikdy nezabere, jediné co občas pomůže je vypnout klíček stisknout ECON+vnitřní okruh a držet a zapnout zapalování a držet než naskočí na displeji takové divné znaky a nezačne to testovat a nastavovat všechno možné. Co je důležité je nutné to dělat vždy u studeného auta. Tj ráno přijdu a tohle první udělám. Na konci to musí napsat na displejích i.O., máčknu ECON a mám tam stupně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 (editace) Zdarec.Mám octávii(I) a taky mi klima cvaká z pod palubky.Jde to nastavení (na které je odkaz) také na jedničkovou řadu octávek ? Editováno: 6. Březen 2009, autor: galaher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 (editace) Je to tady drobet pomíchaný tak zdůrazním že mám climatic Zaregistroval jsem cvakání díky vypnutýmu rádiu, climatik vyplej, větrák na dvojku, foukání nohy + přední okno, teplota 22° Zkusím to bez rádia posledovat v různejch režimech ale je to zvuk co tam herdeg nepatří Vyřešil jste to někdo, sou to i tady servomotorky? Edit: Tak budeme holt mít puštěný rádio pořád Editováno: 18. Březen 2014, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.