Hašan Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Ahoj, chtěl jsem se zeptat na tuhle Oktávku a na tento motor. Takže je to motor 1.8i 20V čip CIMBU motorsport 135 PS Info o autě: Rok výroby 1997 ,Najeto 130 000 km ABS, Alu kola 17 palců, AirBag 4x, Převodovka manuální, Imobilizér, Centrální zam. klíčem, Kůže, Rádio přijímač/mgf, Servo, Šíbr elektrický, Dělená zadní sedadla, El. Okna, Nastavitelný volant, Otáčkoměr, Palubní počítač, Světlomety přídavné, Spoiler přední, Spoiler zadní, Sportovni úprava motor/přev., Sportovní sedadla, Tónovaná skla, Venkovní teploměr, Zámek řadící páky, Výškově nastav. sedadla, Sportovní podvozek, Laděný výfuk doplňující info: ČIP CIMBU MOTORSPORT 135PS, SPORTOVNÍ PODVOZEK (Koni), KIT PŘÍMÉHO SÁNÍ, 17¨¨ AL KOLA ATS, ROZŠÍŘENÁ KAROSERIE O 70mm, VRTANÉ BRZDY FERODO 2000DS, INTERIER RS KOŽENÉ SEDAČKY, ŠIROKÉ BLATNÍKY WRC, SPORTOVNÍ ZRCÁTKA, PŘEDNÍ A ZADNÍ ROZPĚRNÁ TYČ, servisní knížka - 1. otázka- zní jaký je tento motor a jaké s ním má kdo zkušenosti. jaká je spotřeba? - 2. otázka- kdybych to dal na plyn jak by se choval motor (myslím jízdní vlastnosti a tak...), na kolk by to vyšlo (instalace plynu) - 3. otázka- Je to rok 1997 tak mě to trochu zaráží jestli to není moc staré... - 4. otázka- Cena 159 000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Do tohohle plyn?Odkud jsi?Nevíš,že plyn je největší nepřítel pro takové motory?Pokud chceš šetřit,chot pěšky,nebo si kup obyčejnou feldu.To co ušetříš,tak následně vrazíš do oprav motoru.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Do tohohle plyn?Odkud jsi?Nevíš,že plyn je největší nepřítel pro takové motory?Pokud chceš šetřit,chot pěšky,nebo si kup obyčejnou feldu.To co ušetříš,tak následně vrazíš do oprav motoru.......... No kamarad tenhle motor v octe ma a na plyn lita asi 3 mesice a zatim bez problemu. Nalitano necelych 20tis km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Do tohohle plyn?Odkud jsi?Nevíš,že plyn je největší nepřítel pro takové motory?Pokud chceš šetřit,chot pěšky,nebo si kup obyčejnou feldu.To co ušetříš,tak následně vrazíš do oprav motoru.......... Kdes přišel na to že plyn je pro tyhle motory "škodlivej"??? Jinak co já vím, kdo má plyn tak si to vychvaluje, motor není zakarbonovanej, olej se tolik "nešpiní", ale je taky potřeba mít u takovejch motorů sekvenční plyn, potom není ani poznat jestli se jede na plyn nebo na benzín... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 To je můj názor,moje zkušenost.Váš může být klidně jiný a mi ,je to jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 to Diagnostik Když něco nakousneš tak to dopověz. Popiš své zkušenosti s nepřítelem motoru 1.8. Právě jsem to instaloval a každá zkušenost z první ruky je dobrá. Napiš kolik jsi najezdil a jak se ti to podepsalo na motoru a kolik byly náklady na opravu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 tahle oktule tu byla zde na stránkách na prodej tuším tak před měsícem s cenou kolem 120tkč nepletu-li se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.