zabiak Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Chtěl bych se zeptat jestli má vůbec Octavia Combi po faceliftu zadní zástěrky? Dával jsem face nárazník a zástěrky původní jsem tam nasadil. Ale jak tak koukám po Octách tak se mi zdá, že ty face mají zástěrky jen vpředu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda TDI Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Cau, ja je tam mam origo... Tj. urcite se se na facelift delaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2007 A nemáš fotku? Já jsem fakt na facekombi ještě neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda TDI Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Tak jsem vybehnul ven a vyfotil to... je to jen mobilem, tak snad Ti to pomuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Tak jsem vybehnul ven a vyfotil to... je to jen mobilem, tak snad Ti to pomuze. No jo vidíš. Díky. Koukám jsou jinačí než ty předface. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 ...nojó no, já je tam mám taky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Já na 4x4 r.v.2003 nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Já na 4x4 r.v.2003 nemám jj taky 4x4 r.v. 2003 a nemam je tam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 2007 a mám je tam za příplatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Původně jsem dával faceliftové na starý nárazník a teď jsou i na faceliftovym nárazníku. No problemo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Já na 4x4 r.v.2003 nemám jj taky 4x4 r.v. 2003 a nemam je tam! Možná až s tím autem budeš lítat trochu v terénu, tak uvidíš proč tam jsou dobré kamínky dokážou docela divy na blatnících. Mám je tam, ale nebyly tam původně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Já na 4x4 r.v.2003 nemám jj taky 4x4 r.v. 2003 a nemam je tam! Možná až s tím autem budeš lítat trochu v terénu, tak uvidíš proč tam jsou dobré kamínky dokážou docela divy na blatnících. Mám je tam, ale nebyly tam původně. tomu mému laku neuškodí už ani klíče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Jsou za příplatek,protože u Okty nejsou povinné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.