Publikováno Září 5, 200718 r http://news.auto.cz/frankfurt-2007/audi-rs...oto-a-info.html Audi RS6 Avant Motor Audi RS6 Avant Zdvihový objem [cm3] 5204 Válce/ventily 10/4 Nejvyšší výkon [kW/ot/min] 426/6250-6700 Nejvyšší toč. mom. [Nm/ot/min] 650/1500-6000 Max. rychlost [km/h] 250 Zrychlení 0-100 km/h 4,6 Kombinovaná spotřeba [l/100 km] 13,9
Září 5, 200718 r Autor to je mazel :palec:btw už šetříš? Jasne, uz prodavam svoje .. jen mam obavy, ze tim to jen zacne
Září 5, 200718 r Řekl bych, že s tim autem bude dokonce i sranda. I když váží přes dvě tuny video Upraveno Září 5, 200718 r od Mustafa
Září 5, 200718 r to je mazel :palec:btw už šetříš? Jasne, uz prodavam svoje .. jen mam obavy, ze tim to jen zacne Až prodáš to svoje,tak budeš mít na akontaci,no a pak 20 let 10 tisíc měsíčně a je tvoje Jinak tohle auto je vážně pecka
Září 6, 200718 r Je to parádní auto. Audi mají svoje kouzlo, ale asi M5 bude M5..... Ale mít v garáži obě dvě tak ani neceknu
Září 7, 200718 r Autor Je to parádní auto. Audi mají svoje kouzlo, ale asi M5 bude M5..... Ale mít v garáži obě dvě tak ani neceknu No s M5kou si takhle audinky vytre .... Vis co ?
Září 10, 200718 r Je to parádní auto. Audi mají svoje kouzlo, ale asi M5 bude M5..... Ale mít v garáži obě dvě tak ani neceknu No s M5kou si takhle audinky vytre .... Vis co ? No s M5 možná ale s timto nevim: http://www.autorevue.cz/default.aspx?serve...p;article=13108 - i když je to jina kategorie
Září 10, 200718 r Autor Je to parádní auto. Audi mají svoje kouzlo, ale asi M5 bude M5..... Ale mít v garáži obě dvě tak ani neceknu No s M5kou si takhle audinky vytre .... Vis co ? No s M5 možná ale s timto nevim: http://www.autorevue.cz/default.aspx?serve...p;article=13108 - i když je to jina kategorie No to uz srovnavas serii s upravenym autem. Vsak pockej az si nejaka tunnerska firma veme do parady tu RS6ku
Září 13, 200718 r Je to parádní auto. Audi mají svoje kouzlo, ale asi M5 bude M5..... Ale mít v garáži obě dvě tak ani neceknu No s M5kou si takhle audinky vytre .... Vis co ? No s M5 možná ale s timto nevim: http://www.autorevue.cz/default.aspx?serve...p;article=13108 - i když je to jina kategorie No to uz srovnavas serii s upravenym autem. Vsak pockej az si nejaka tunnerska firma veme do parady tu RS6ku No treba Motor Technik Meier..alias MTM...
Září 13, 200718 r Je to parádní auto. Audi mají svoje kouzlo, ale asi M5 bude M5..... Ale mít v garáži obě dvě tak ani neceknu No s M5kou si takhle audinky vytre .... Vis co ? No s M5 možná ale s timto nevim: http://www.autorevue.cz/default.aspx?serve...p;article=13108 - i když je to jina kategorie No to uz srovnavas serii s upravenym autem. Vsak pockej az si nejaka tunnerska firma veme do parady tu RS6ku No treba Motor Technik Meier..alias MTM... :palec2:
Září 13, 200718 r Je to parádní auto. Audi mají svoje kouzlo, ale asi M5 bude M5..... Ale mít v garáži obě dvě tak ani neceknu No s M5kou si takhle audinky vytre .... Vis co ? No nevím, ale myslím si, že BMW je o třídičku dále než audi.... Přeci jenom je to k Volkswagenu... Ale mě se Audi líbí moc, ale bavor...
Září 13, 200718 r Autor Je to parádní auto. Audi mají svoje kouzlo, ale asi M5 bude M5..... Ale mít v garáži obě dvě tak ani neceknu No s M5kou si takhle audinky vytre .... Vis co ? No nevím, ale myslím si, že BMW je o třídičku dále než audi.... Přeci jenom je to k Volkswagenu... Ale mě se Audi líbí moc, ale bavor... S cim si myslis, ze je dale ?
Září 13, 200718 r http://news.auto.cz/frankfurt-2007/audi-rs...oto-a-info.html Audi RS6 Avant Motor Audi RS6 Avant Zdvihový objem [cm3] 5204 Válce/ventily 10/4 Nejvyšší výkon [kW/ot/min] 426/6250-6700 Nejvyšší toč. mom. [Nm/ot/min] 650/1500-6000 Max. rychlost [km/h] 250 Zrychlení 0-100 km/h 4,6 Kombinovaná spotřeba [l/100 km] 13,9 RE: Krasna ale radsi RS4 ..ta bude zivejsi...
Září 14, 200718 r Je to parádní auto. Audi mají svoje kouzlo, ale asi M5 bude M5..... Ale mít v garáži obě dvě tak ani neceknu No s M5kou si takhle audinky vytre .... Vis co ? No nevím, ale myslím si, že BMW je o třídičku dále než audi.... Přeci jenom je to k Volkswagenu... Ale mě se Audi líbí moc, ale bavor... S cim si myslis, ze je dale ? No já myslím, že v hodně věcech... A není to jen můj názor.... Ale každýho věc...
Září 14, 200718 r Je to parádní auto. Audi mají svoje kouzlo, ale asi M5 bude M5..... Ale mít v garáži obě dvě tak ani neceknu No s M5kou si takhle audinky vytre .... Vis co ? No nevím, ale myslím si, že BMW je o třídičku dále než audi.... Přeci jenom je to k Volkswagenu... Ale mě se Audi líbí moc, ale bavor... S cim si myslis, ze je dale ? No já myslím, že v hodně věcech... A není to jen můj názor.... Ale každýho věc... Tak třeba spolehlivost BMW je větší než u Audi... neříkám to co si myslím, ale co mi řeknou známý co si takový auta mohou dovolit. Jak se říká, když jednou zkusíš BMW tak nemůžeš přestat
Září 14, 200718 r A dokonce někde na www.autoweb.cz se řešilo zda je audi lepší než bavor a medvědí a odpověd zněla jasně.... Mercedes a BMW jsou o třídu vejš...
Září 14, 200718 r A dokonce někde na www.autoweb.cz se řešilo zda je audi lepší než bavor a medvědí a odpověd zněla jasně.... Mercedes a BMW jsou o třídu vejš... RE: resilo jenze kdo to propiral ? 90% lidi v tom ani nesedelo, natoz ridilo ...tohle muze hodnotit tak max nezavyslej redaktor nebo zavodni jezdec ....a stejne bude RS6 rychljsi jak min 90% co tu jezdi
Září 14, 200718 r Autor A dokonce někde na www.autoweb.cz se řešilo zda je audi lepší než bavor a medvědí a odpověd zněla jasně.... Mercedes a BMW jsou o třídu vejš... RE: resilo jenze kdo to propiral ? 90% lidi v tom ani nesedelo, natoz ridilo ...tohle muze hodnotit tak max nezavyslej redaktor nebo zavodni jezdec ....a stejne bude RS6 rychljsi jak min 90% co tu jezdi No rekl bych spis 99% vcetne tech BMW A to jak na suchu tak na vode nebo snehu
Září 15, 200718 r No to jo, já neřešil rychlost spíš ty ostatní věci kolem, ale fakt je, že je to všechno bomba
Září 15, 200718 r Je to parádní auto. Audi mají svoje kouzlo, ale asi M5 bude M5..... Ale mít v garáži obě dvě tak ani neceknu No s M5kou si takhle audinky vytre .... Vis co ? no tak zase tak jednoznačně bych to neviděl... BMW je skoro o 100 kg lehčí, na 100 jen o 0,1 s pomalejší a tak ji Audi udělá tak maximálně na sprint... na okruhu bych to viděl jednoznačně na BMW. Jinak jedná se o vrcholné modely, kde každý rok přinese mnoho novinek a současné BMW E 60 je na trhu již 3 roky a tak je celkem mimo ji porovnávat s vrcholnou AUDI, která ještě není ani na volném trhu...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.