Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
to je mazel :palec: :palec:

btw už šetříš? :D

Jasne, uz prodavam svoje ;) .. jen mam obavy, ze tim to jen zacne ;)

Až prodáš to svoje,tak budeš mít na akontaci,no a pak 20 let 10 tisíc měsíčně a je tvoje ;)

Jinak tohle auto je vážně pecka :palec2:

Vloženo
Je to parádní auto. Audi mají svoje kouzlo, ale asi M5 bude M5..... Ale mít v garáži obě dvě tak ani neceknu :t

No s M5kou si takhle audinky vytre .... ;) Vis co ;) ?

Vloženo
Je to parádní auto. Audi mají svoje kouzlo, ale asi M5 bude M5..... Ale mít v garáži obě dvě tak ani neceknu :t

No s M5 možná ale s timto nevim: http://www.autorevue.cz/default.aspx?serve...p;article=13108

- i když je to jina kategorie

No to uz srovnavas serii s upravenym autem. Vsak pockej az si nejaka tunnerska firma veme do parady tu RS6ku ;)

No treba Motor Technik Meier..alias MTM... ;):palec2:

Vloženo

No s M5 možná ale s timto nevim: http://www.autorevue.cz/default.aspx?serve...p;article=13108

- i když je to jina kategorie

No to uz srovnavas serii s upravenym autem. Vsak pockej az si nejaka tunnerska firma veme do parady tu RS6ku ;)

No treba Motor Technik Meier..alias MTM... ;):palec2:

:worthy:palec2: :palec2:

Vloženo

No nevím, ale myslím si, že BMW je o třídičku dále než audi.... Přeci jenom je to k Volkswagenu... Ale mě se Audi líbí moc, ale bavor... ;)

Vloženo

No nevím, ale myslím si, že BMW je o třídičku dále než audi.... Přeci jenom je to k Volkswagenu... Ale mě se Audi líbí moc, ale bavor... ;)

S cim si myslis, ze je dale ?

Vloženo

No já myslím, že v hodně věcech... A není to jen můj názor.... Ale každýho věc...

Vloženo

No já myslím, že v hodně věcech... A není to jen můj názor.... Ale každýho věc...

Tak třeba spolehlivost BMW je větší než u Audi... neříkám to co si myslím, ale co mi řeknou známý co si takový auta mohou dovolit. Jak se říká, když jednou zkusíš BMW tak nemůžeš přestat lol

Vloženo
A dokonce někde na www.autoweb.cz se řešilo zda je audi lepší než bavor a medvědí a odpověd zněla jasně.... Mercedes a BMW jsou o třídu vejš...

RE: resilo jenze kdo to propiral ? 90% lidi v tom ani nesedelo, natoz ridilo ...tohle muze hodnotit tak max nezavyslej redaktor nebo zavodni jezdec ....a stejne bude RS6 rychljsi jak min 90% co tu jezdi :)

Vloženo
A dokonce někde na www.autoweb.cz se řešilo zda je audi lepší než bavor a medvědí a odpověd zněla jasně.... Mercedes a BMW jsou o třídu vejš...

RE: resilo jenze kdo to propiral ? 90% lidi v tom ani nesedelo, natoz ridilo ...tohle muze hodnotit tak max nezavyslej redaktor nebo zavodni jezdec ....a stejne bude RS6 rychljsi jak min 90% co tu jezdi :)

No rekl bych spis 99% vcetne tech BMW ;) A to jak na suchu tak na vode nebo snehu ;)

Vloženo

no tak zase tak jednoznačně bych to neviděl...

BMW je skoro o 100 kg lehčí, na 100 jen o 0,1 s pomalejší a tak ji Audi udělá tak maximálně na sprint... na okruhu bych to viděl jednoznačně na BMW. Jinak jedná se o vrcholné modely, kde každý rok přinese mnoho novinek a současné BMW E 60 je na trhu již 3 roky a tak je celkem mimo ji porovnávat s vrcholnou AUDI, která ještě není ani na volném trhu...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...