jofree Vloženo 5. Září 2007 Vloženo 5. Září 2007 umí radio symphony s cd, případně origo cd-měnič přečíst cd-text a poté ho zobrazit na display nabo na maxidot? A co symphony s cd s podporou mp3? Citovat
tomina Vloženo 5. Září 2007 Vloženo 5. Září 2007 umí radio symphony s cd, případně origo cd-měnič přečíst cd-text a poté ho zobrazit na display nabo na maxidot? A co symphony s cd s podporou mp3? Ani jedno ani druhy...co bys chtel od skodovky :-) Citovat
Tunak Vloženo 6. Září 2007 Vloženo 6. Září 2007 umí radio symphony s cd, případně origo cd-měnič přečíst cd-text a poté ho zobrazit na display nabo na maxidot? A co symphony s cd s podporou mp3? Ani jedno ani druhy...co bys chtel od skodovky :-) za tych 16k co pyta skoda za to radio sa to skutocne cakat neda ... Citovat
Liboro Vloženo 13. Září 2007 Vloženo 13. Září 2007 (editace) Zdravím všechny moudré a ochotné. Nevíte jakým způsobem nastavit komfortní kódování na orig rádiu. Původně jsem měl origo s "kazeťákem", pořídil jsem si origo na CD, a chci ho mít "sladěné" s autem tak jak s původním rádiem, tzn., že po odpojení baterky není potřeba zadávat kód. Osobně si myslím, že by to neměl být problém pomocí VAG, můžete poradit? Díky - Libor. Editováno: 13. Září 2007, autor: Liboro Citovat
Remus by skoda Vloženo 13. Září 2007 Vloženo 13. Září 2007 (editace) radio symphony s MP3 to umí, text beží na rádiu i na dotu Editováno: 13. Září 2007, autor: Remus by skoda Citovat
Remus by skoda Vloženo 13. Září 2007 Vloženo 13. Září 2007 Zdravím všechny moudré a ochotné.Nevíte jakým způsobem nastavit komfortní kódování na orig rádiu. Původně jsem měl origo s "kazeťákem", pořídil jsem si origo na CD, a chci ho mít "sladěné" s autem tak jak s původním rádiem, tzn., že po odpojení baterky není potřeba zadávat kód. Osobně si myslím, že by to neměl být problém pomocí VAG, můžete poradit? Díky - Libor. připoj rádio a nakóduj na Can Citovat
Vaša Vloženo 13. Září 2007 Vloženo 13. Září 2007 nemusí být kódovany na CAN pokud je zapojeny K-vedení tak by si to mělo pamatovat Citovat
Remus by skoda Vloženo 13. Září 2007 Vloženo 13. Září 2007 nemusí být kódovany na CAN pokud je zapojeny K-vedení tak by si to mělo pamatovat jo to je i jednoduší, splajz káčka najdeš pod popelníkem je to šedo-bílej vodič Citovat
Tunak Vloženo 24. Září 2007 Vloženo 24. Září 2007 radio symphony s MP3 to umí, text beží na rádiu i na dotu no, po zatlaceni tlacitka 1x zobrazi nazov suboru. nic viac nic menej. takze je to info na vyziadanie Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.