Alien Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Potrebuji radu. Vcera zacalo svitit "hladovy voko" U pumpy jsem vzal co to slo. Na stojanu psal 41 litru. Ale v prirucce pisou ze Octa ma nadrz na 55l. Kdyz jsem pak kontroloval rucicku ukazatele stavu nadrze nebyla az na konci. Problem je v ukazateli stavu nadrze? Rosviti se "hladovy" a pritom mam v nadrzi jeste 15l? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Běžný stav... když beru třeba plnou a před tím sem měl ručičku spadlou hodně pod rezervou, tak stejně na první cvaknutí pistole vemu tak 47 litrů, tím bych se být tebou netrápil, je to normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alien Vloženo 6. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2007 dik poustim to z hlavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 dik poustim to z hlavy Mám úplně to samé http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=27833 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Potrebuji radu. Vcera zacalo svitit "hladovy voko" U pumpy jsem vzal co to slo. Na stojanu psal 41 litru. Ale v prirucce pisou ze Octa ma nadrz na 55l. Kdyz jsem pak kontroloval rucicku ukazatele stavu nadrze nebyla az na konci. Problem je v ukazateli stavu nadrze? Rosviti se "hladovy" a pritom mam v nadrzi jeste 15l? Diky No, tak na těch 15 litrů bych si nikdy nevsadil a vůbec bych se na ně nespoléhal. Nedotankuješ kvůli tomu vzduchu, který se tam stlačuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.