Publikováno Září 9, 200718 r HOj všem, mám bíg problém, nemůžu nastartovat auto a bez auta nemůžu žít - jezdím do práce, Ještě v době, když fungoval dálkač jsem zamknul dálkou, ale potom jsem odemknul klíčem a už to začalo pěkně řvát, takže jsem pěkně v prdeli, odpojíl jsem syrénu aby to neřvalo a baterku. Nejradši bych to vyhodil a koupil nový alarm, jenže jsem odpojil jednotku alarmu a ono to pořád nejde nastartovat, tak jsem ji zapojil zpátky. Omylem jsem si zničil Do , měl jsem jen jeden kus. V autě je alarm od Meta systemu - je pořád funkční, a bez DO ho nemůžu deaktivovat jde to nějak jinak? - třeba řidící jednotku od alarmu - něco vypnout - nebo přepnout. _Je tam nějaká funkce na elektroniku motoru - protože když dám klíč tak všechny kontrolky zhasnou, ale motor jen točí a nenastartuje. Fakt potřebuju pomoc, jsem z toho v prdeli.
Září 9, 200718 r HOj všem, mám bíg problém, nemůžu nastartovat auto a bez auta nemůžu žít - jezdím do práce,Ještě v době, když fungoval dálkač jsem zamknul dálkou, ale potom jsem odemknul klíčem a už to začalo pěkně řvát, takže jsem pěkně v prdeli, odpojíl jsem syrénu aby to neřvalo a baterku. Nejradši bych to vyhodil a koupil nový alarm, jenže jsem odpojil jednotku alarmu a ono to pořád nejde nastartovat, tak jsem ji zapojil zpátky. Omylem jsem si zničil Do , měl jsem jen jeden kus. V autě je alarm od Meta systemu - je pořád funkční, a bez DO ho nemůžu deaktivovat jde to nějak jinak? - třeba řidící jednotku od alarmu - něco vypnout - nebo přepnout. _Je tam nějaká funkce na elektroniku motoru - protože když dám klíč tak všechny kontrolky zhasnou, ale motor jen točí a nenastartuje. Fakt potřebuju pomoc, jsem z toho v prdeli. Co já vím tak by na jednotce alarmu měl bejt malej zámeček a takovým klíčkem by se měl odblokovat alarm, ale nejsem si jistej, vím jen že co měl tatík na autě META alarm tak tam tohle bylo...
Září 9, 200718 r pokud nicnepomůže najít imobilizační smyčku a spojit, podle mě by to neměl být problém najít
Září 9, 200718 r Autor pokud nicnepomůže najít imobilizační smyčku a spojit, podle mě by to neměl být problém najít A jak najdu tu imobilizační smyčku, je tam svazek drátu , které vychází s řídící jednotky alarmu. Myslíš, že mám jako drát po drátě jako nějak mezi sebou propojit - jakoby simulovat el. impuls a tím bych to odpojil? Ještě jsem se díval na tu černou krabičku - řídící jednotku al. - tak jsou tam takové malé šoupatka, jako kdysi na kompech když se taktovalo- je jich tam asi 5, prví je on a ostatní jsou off, to jsem taky zkoušel nějak přesouvat - neboli přesouvat z pozic do on z off, ale nějak nic se nedělo. zítra se v tom zas budu hrabat, jestli to nerozchodím tak nevím. Poslední šance je poslat jednotku do prahy Metas. tam by mi to přeprogramovali a poslali i nové DO, jenže to vidím jako možnost až auto zprovozní a zhruba 2 tisíce oprava- již ověřeno meilem.
Září 9, 200718 r drát po drátu asi nebude to pravý ořechový pokud tomu nerozumíž nech to někomu jinýmu. jestli je to CANová META tak kladny napětí na CAN může zničit CANovej převodník a budeš kupovat nový budíky.
Září 9, 200718 r Autor ok, tak tohle vynechám, spíš bych to viděl na nějaký spínač - pokud něco najdu. A co přez Vag? to nepude nějak?
Září 9, 200718 r a ty propoje jsou většinou naprodloužení signálu na centrál změnu reakce na poplach vstup
Září 9, 200718 r Autor hmm, tak to bude těžký oříšek, kvalitní alarm, ale jen když vše funguje jak má, jedna věc se poser. a už je problém, to snad není možný.
Září 10, 200718 r Autor Tak mám nový poznatek - už jezdím - hurá - našel jsem před spolujezdcem v šuplíku takový zámek - dává se tam special klíč - kulatý s klínkem - kterým se otáčí - jenže ten klíč nemám tak jsem propojil všechny dráty do sebe a ono to cvaklo v alarmu i někde v autě - zkusil jsem nastartovat a ono to chytlo - musí to být pořád spojené , jinak to nestartuje- nejde ani řídící jednotku alarmu odpojit a poslat na přeprogramování - jinak to taky nepojede- takže sice jezdím ale alarm tam pořád mám, je to zapeklitá situace - ale není neřešitelná.
Září 10, 200718 r Tak mám nový poznatek - už jezdím - hurá - našel jsem před spolujezdcem v šuplíku takový zámek - dává se tam special klíč - kulatý s klínkem - kterým se otáčí - jenže ten klíč nemám tak jsem propojil všechny dráty do sebe a ono to cvaklo v alarmu i někde v autě - zkusil jsem nastartovat a ono to chytlo - musí to být pořád spojené , jinak to nestartuje- nejde ani řídící jednotku alarmu odpojit a poslat na přeprogramování - jinak to taky nepojede- takže sice jezdím ale alarm tam pořád mám, je to zapeklitá situace - ale není neřešitelná. Tak aspoň že tak, teď už jenom najít někoho kdo to vyštípe z auta a nebo zprovozní...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.