misapietro Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Ahoj, chtěl jsem se zeptat jak se dají sundat ochrané lišty na dveřích? Jsou tam jenom přilepené nebo tam jsou nějaké pojstky. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Už se to tu řešilo alespoň 5x. Hledej, není to tak dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 nalepeno, nahřát, počkat na teplo už je znova ale asi nenalepíš, bude to chtít nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misapietro Vloženo 2. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Díky za odpovědi. Všude jsem to hledal, ale nikde jsem to nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Jéé, promiň, řešili to na Fabii. : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=3379&hl=lišty http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=6869&hl=lišty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misapietro Vloženo 2. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Děkuji!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 nalepeno, nahřát, počkat na teplo už je znova ale asi nenalepíš, bude to chtít nové Nalepit jdou zpátky, ale velmi špatně, jsem to dělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 nalepeno, nahřát, počkat na teplo už je znova ale asi nenalepíš, bude to chtít nové Nalepit jdou zpátky, ale velmi špatně, jsem to dělal. Staci dat novou 3M pasku zespoda a je to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 ja kdyz jsem je lakoval tak jsem si radsi koupil nove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 ja kdyz jsem je lakoval tak jsem si radsi koupil nove ty užší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 ja kdyz jsem je lakoval tak jsem si radsi koupil nove A kolik tě stály? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 ja kdyz jsem je lakoval tak jsem si radsi koupil nove ty užší ja uz mel ty uzky ale koupil jsem si novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 ja kdyz jsem je lakoval tak jsem si radsi koupil nove A kolik tě stály? cca 800 sada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike 53 Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Protože mi někdo jednu utrhnul (ale i s barvou) tak jsem taky dokupoval a dal jsem za všechny 4- 1425,- i s poštovným. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Protože mi někdo jednu utrhnul (ale i s barvou) tak jsem taky dokupoval a dal jsem za všechny 4- 1425,- i s poštovným. KDE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Protože mi někdo jednu utrhnul (ale i s barvou) tak jsem taky dokupoval a dal jsem za všechny 4- 1425,- i s poštovným. to je dost ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Protože mi někdo jednu utrhnul (ale i s barvou) tak jsem taky dokupoval a dal jsem za všechny 4- 1425,- i s poštovným. to je dost ne Dost? Ty pises ze jsi koupil cca 800 sadu, coz jsem pochopil ze jsou 2 kusy! ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Protože mi někdo jednu utrhnul (ale i s barvou) tak jsem taky dokupoval a dal jsem za všechny 4- 1425,- i s poštovným. to je dost ne Dost? Ty pises ze jsi koupil cca 800 sadu, coz jsem pochopil ze jsou 2 kusy! ??? sada znamena komplet snad,takže 4dveře 4ks lišt v sadě...mike53 nekupoval si náhodou ty širší(nehacelift) lišty? to co kupoval baurak(uzké lišty) na str škody-auto 826,- sada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Dost? Ty pises ze jsi koupil cca 800 sadu, coz jsem pochopil ze jsou 2 kusy! ??? nene...vsechny 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike 53 Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Protože mi někdo jednu utrhnul (ale i s barvou) tak jsem taky dokupoval a dal jsem za všechny 4- 1425,- i s poštovným. to je dost ne Dost? Ty pises ze jsi koupil cca 800 sadu, coz jsem pochopil ze jsou 2 kusy! ??? sada znamena komplet snad,takže 4dveře 4ks lišt v sadě...mike53 nekupoval si náhodou ty širší(nehacelift) lišty? to co kupoval baurak(uzké lišty) na str škody-auto 826,- sada Ano kupoval jsem ty širší prtože dolepím jen tu jednu a jak by to vypadalo jednu slabou a ostatní silné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Dost? Ty pises ze jsi koupil cca 800 sadu, coz jsem pochopil ze jsou 2 kusy! ??? nene...vsechny 4 Aha, takze sada v tomto pripade znemena 4... No a mam zase o neco sirsi rozhled... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 no ja osobne mam listy sundany a libi se mi to vic kdyz tam nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Aha, takze sada v tomto pripade znemena 4... No a mam zase o neco sirsi rozhled... jj sada jsou 4...nebo je jeste prodavaj jednotlive ale ty jsou v celkovem souctu drazsi...tak ze se vyplaty koupit vsechny v sade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 no ja osobne mam listy sundany a libi se mi to vic kdyz tam nejsou Nemohl by jsi prosím hodit foto?Budu dávat dveře do laku a nevím co s lištami,jestli do laku,nebo je tam nedávat vůbec.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitek Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Ahojte. Jak na přelakování lišt? Musí se strhnout a pak nalepit nebo naostro? Na kolik to asi příjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.